Η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην ΕΤ1

Σε απευθείας σύνδεση με το Παναθηναϊκό Στάδιο, η ΕΤ1 θα μεταδώσει σήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 19.00 την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην αποστολή του Ηνωμένου Βασιλείου, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012. Στην τελετή παράδοσης, o Έλληνας Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας και ο Κινέζος Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Λι Νινγκ – ο οποίος άναψε τον βωμό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου το 2008 – θα ανάψουν τον βωμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να παραδοθεί το ιερό φως στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, λόρδο Σεμπάστιαν Κόου.

Σε απευθείας σύνδεση με το Παναθηναϊκό Στάδιο, η ΕΤ1 θα μεταδώσει σήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 19.00 την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην αποστολή του Ηνωμένου Βασιλείου, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012.

Στην τελετή παράδοσης, o Έλληνας Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας και ο Κινέζος Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Λι Νινγκ – ο οποίος άναψε τον βωμό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου το 2008 – θα ανάψουν τον βωμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να παραδοθεί το ιερό φως στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, λόρδο Σεμπάστιαν Κόου.

Στην τελετή θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας και η Πριγκίπισσα της Αγγλίας, Άννα, η οποία στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της ιππασίας.

Την τελετή, η οποία θα καλυφθεί και διαδικτυακά μέσα από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr,θα περιγράψει ο Νίκος Τσώνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
Σίβυλλα
Helios Kiosk