Εκτός από ένα ματς ζωτικής σημασίας για την τελική θέση της ΑΕΚ στα πλέι οφ, το αποψινό (ΟΑΚΑ, 20.00, novasports1) απέναντι στον ΠΑΟΚ ίσως να αποδειχθεί το τελευταίο στην σπουδαία καριέρα των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα μπροστά στους φίλους της κιτρινόμαυρης ομάδας.
Ο «Λύμπε» το είχε ανακοινώσει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, ο δεύτερος δεν το έχει πει ποτέ δημοσίως, όμως μετά από μία σεζόν γεμάτη από δυσκολίες και τραυματισμούς και με δεδομένο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ξεκινάει σεμινάρια προπονητικής προκειμένου να αποκτήσει το απαιτούμενο δίπλωμα, μάλλον και ο «Κολοσσός» το έχει πάρει πλέον απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Στο αποψινό ματς του ΟΑΚΑ ο Λυμπερόπουλος θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα και ο Δέλλας (λογικά) στον πάγκο καθώς προέρχεται από τραυματισμό και αποχή αρκετών εβδομάδων. Ωστόσο αμφότεροι θα φορούν την κιτρινόμαυρη στολή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πουν «αντίο» στον κόσμο της ΑΕΚ καθώς το τελευταίο ματς της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή μπροστά σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και μόνο.

Τι θα μπορούσε να τους αλλάξει την απόφαση όταν ο Λυμπερόπουλος στα 37 του και ο Δέλλας στα 36 του αισθάνονται ότι το σώμα δεν ακολουθεί πια τόσο εύκολα τη σκέψη και τη θέλησή τους να συνεχίζουν να παίζουν; Η ενδεχομένη επιστροφή του κ. Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ και η επιθυμία του να τους διατηρήσει ενεργούς για επιπλέον μία σεζόν.

Ωστόσο στη διαφαινόμενη επιστροφή του στη διοικητική ηγεσία της ΑΕΚ _ η οποία πάντως συναντά ολοένα και περισσότερες δυσκολίες και εμπόδια λόγω της ακυβερνησίας της χώρας, γεγονός το οποίο αποτρέπει την εύκολη εισροή κεφαλαίων από ενδιαφερόμενους επενδυτές _ ο κ. Νικολαΐδης φέρεται ότι θα προτιμήσει να αξιοποιήσει τους δύο σπουδαίους έλληνες ποδοσφαιριστές σε διαφορετικά πόστα.