Κατσέλη: απάντηση με αιχμές για τα περί «πολιτικών συναλλαγών»

Με οξύ τρόπο απάντησε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, στα περί «πολιτικής συναλλαγής» που ειπώθηκαν μετά την πρόταση που διατύπωσε το μεσημέρι στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Αλέξης Τσίπρας να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αρσένης, σύζυγος της κυρίας Κατσέλη

Με οξύ τρόπο απάντησε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, στα περί «πολιτικής συναλλαγής» που ειπώθηκαν μετά την πρόταση που διατύπωσε το μεσημέρι στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Αλέξης Τσίπρας να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αρσένης, σύζυγος της κυρίας Κατσέλη.

Λαβή για την απάντηση έλαβε η κυρία Κατσέλη από αιχμηρή δήλωση του κορυφαίου στελέχους του κόμματος Χάρη Καστανίδη ότι «η πρόταση του κ. Τσίπρα να ορισθεί ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο κ. Γεράσιμος Αρσένης, δεν σημαίνει ότι η Κοινωνική Συμφωνία είναι παράρτημα οποιουδήποτε κόμματος ή», όπως πρόσθεσε, «ιδιοκτησία οποιουδήποτε στελέχους της».

«Επικροτώ τη δήλωση του Χάρη Καστανίδη» δήλωσε λίγο αργότερα η Λούκα Κατσέλη. «Αποτελεί πληρωμένη απάντηση στους ισχυρισμούς του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι η πρόταση ορισμού του Γεράσιμου Αρσένη ως υπηρεσιακού Πρωθυπουργού είναι προϊόν πολιτικής συναλλαγής μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Κοινωνικής Συμφωνίας» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk