Ψυχραιμία και νηφαλιότητα!

Ήταν σχεδόν φανερό από το βράδυ των εκλογών ότι θα οδεύσουμε και πάλι προς τις κάλπες. Τα ανερχόμενα κόμματα και οι αρχηγοί τους είχαν από τότε υιοθετήσει γραμμή επαναληπτικών εκλογών ελπίζοντας σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Έκτοτε εμφανή ήταν τα εμπόδια για τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου σχήματος κυβερνητικής συνεργασίας. Έπειτα από οχτώ ημέρες διαβουλεύσεων το αδιέξοδο αποκαλύφθηκε πλήρως στο Προεδρικό Μέγαρο. Η μεγάλη πρόκληση πλέον είναι να πάμε στις κάλπες με πλήρη συνείδηση της εθνικής μας θέσης Ηγέτες και ηγετίσκοι έπαιξαν το προεκλογικό παιγνιδάκι τους στη διάρκεια των διερευνητικών εντολών και ξεπερνώντας πραγματικές απειλές και κινδύνους οδηγούν τη χώρα σε νέα εκλογική αναμέτρηση. Αυτή είναι η εξέλιξη και δεν αλλάζει

Ψυχραιμία και νηφαλιότητα! | tovima.gr

Ήταν σχεδόν φανερό από το βράδυ των εκλογών ότι θα οδεύσουμε και πάλι προς τις κάλπες.

Τα ανερχόμενα κόμματα και οι αρχηγοί τους είχαν από τότε υιοθετήσει γραμμή επαναληπτικών εκλογών ελπίζοντας σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Έκτοτε εμφανή ήταν τα εμπόδια για τη συγκρότηση ενός αξιόπιστου σχήματος κυβερνητικής συνεργασίας.

Έπειτα από οχτώ ημέρες διαβουλεύσεων το αδιέξοδο αποκαλύφθηκε πλήρως στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ηγέτες και ηγετίσκοι έπαιξαν το προεκλογικό παιγνιδάκι τους στη διάρκεια των διερευνητικών εντολών και ξεπερνώντας πραγματικές απειλές και κινδύνους οδηγούν τη χώρα σε νέα εκλογική αναμέτρηση. Αυτή είναι η εξέλιξη και δεν αλλάζει.

Η μεγάλη πρόκληση πλέον είναι να πάμε στις κάλπες με πλήρη συνείδηση της εθνικής μας θέσης, αλλά και χωρίς απρόοπτα ή ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Γι’ αυτό επιβάλλεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα απ’ όλους.

Από τους πολίτες βεβαίως, αλλά και από τα κόμματα και ιδιαιτέρως από εκείνα που επέβαλαν τις νέες εκλογές.

ΤΟ ΒΗΜΑ
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk