Οι ωραίοι ομφαλοί

Οι Ελληνες πολιτικοί, άπαντες, απέδειξαν ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Νοιάζονται μόνο για το πολιτικό-κομματικό τους τομάρι. Μετά απ’αυτούς ο κατακλυσμός, γαία πυρί μειχθήτω. Η χώρα ας καταστραφεί, αρκεί να σωθούν τα μαγαζάκια. Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι το εκλογικό σώμα ευνοεί τις κυβερνήσεις συνεργασίας. Αλλιώς θα έδινε αυτοδυναμία σε κάποιο κόμμα. Οι πολιτικοί μας είναι όμως παγιδευμένοι στην αυτοαναφορικότητά τους. Θα έλεγε κανείς ότι απολαμβάνουν τον πολιτικό τους αυτισμό. Ομφαλοσκοπούν ευτυχισμένοι.

Οι ωραίοι ομφαλοί | tovima.gr

Οι Ελληνες πολιτικοί, άπαντες, απέδειξαν ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Νοιάζονται μόνο για το πολιτικό-κομματικό τους τομάρι. Μετά απ’αυτούς ο κατακλυσμός, γαία πυρί μειχθήτω.

Η χώρα ας καταστραφεί, αρκεί να σωθούν τα μαγαζάκια. Τα αποτελέσματα των εκλογών έδειξαν ότι το εκλογικό σώμα ευνοεί τις κυβερνήσεις συνεργασίας. Αλλιώς θα έδινε αυτοδυναμία σε κάποιο κόμμα. Οι πολιτικοί μας είναι όμως παγιδευμένοι στην αυτοαναφορικότητά τους.

Θα έλεγε κανείς ότι απολαμβάνουν τον πολιτικό τους αυτισμό. Ομφαλοσκοπούν ευτυχισμένοι.

Τα πρακτικά από τις συναντήσεις της περασμένη Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο παραδίδονται πλέον ως τεκμήριο ανευθυνότητας, κενής ρητορικής και επικίνδυνης αυτοαναφορικότητας των πολιτικών ηγετών. Ολων. Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης (μωρά παρθένος), Τσίπρας, Καμμένος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk