Βραδιά Rock ‘n’ Roll – Rockabilly στο θέατρο «Επί Κολωνώ» το Σάββατο 19 Μαΐου

Μια λίγο διαφορετική αλλά πολύ δυνατή μουσική εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 19 Μαϊου στις 10 μ.μ. στον πολυχώρο «Επί Κολωνώ».

Μια λίγο διαφορετική αλλά πολύ δυνατή μουσική εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 19 Μαϊου στις 10 μ.μ. στον πολυχώρο «Επί Κολωνώ», έστω και εν μέσω προεκλογικής, πια, περιόδου.

Πρόκειται για μια βραδιά αφιερωμένη στα μουσικά είδη Rock’n’Roll , Rockabilly αλλά και Country Western, που μπορεί να ευδοκίμησαν στην Αμερική από τις αρχές έως τα τέλη της δεκαετίας του ’50, όμως έδωσαν το στίγμα και προπαντός τον ρυθμό στα μουσικά είδη που αναπτύχθηκαν τις επόμενες δεκαετίες, όπως η pop και το rock από τα 60’ς και τα 70’ς αλλά και πολλά από τα σημερινά ακούσματα.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι The Duo Jet Band, μια καθαρά live μπάντα με σαφή προσανατολισμό στο rock’ n ‘roll – rockabilly με ψήγματα country . Η εμμονή τους να χρησιμοποιούν κλασσικά όργανα (ακουστική κιθάρα, κοντραμπάσσο, ηλεκτρική κιθάρα σκάφος τύπου ’50 και ένα λιτό σετ τυμπάνων) έχει σαν αποτέλεσμα ο ήχος τους να μοιάζει με τις ηχογραφήσεις της θρυλικής Sun records.

Η Misty Blue Boys θα παίξουν καθαρόαιμο rockabiily των 50’s. Πρόκειται για μια μπάντα που δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο τουλάχιστον πέντε χρόνια και έχει κάνει πολλά δυνατά live σε όλη την Ελλάδα Τα μέλη των Misty Blue Boys κατά καιρούς έχουν παίξει και με άλλα δυνατά μουσικά σχήματα του είδους με την ανάλογη επιτυχία.

Info: Θέατρο Επί Κολωνώ. Ναυπλίου 12, Κολωνός (από Λένορμαν 94). Τηλ : 210- 5138067, 210- 5143073

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk