Κερδίστε 5 μονές προσκλήσεις για το σεμινάριο «Γνωριμία με τη φιλοσοφία του Πλάτωνα»

Την Τρίτη 15/5/2012 στην εκπομπή «Οι μελωδίες της Ευτυχίας» με την Ευτυχία Φράγκου (καθημερινά 20:00-22:00)

Με τρόπο απλό και έγκυρο επιχειρείται μια καλή γνωριμία του σημερινού νεοέλληνα με την φιλοσοφία του Πλάτωνα. Ακολουθώντας την εξιστόρηση του βίου του και της εποχής του, προσπαθούμε να εντοπίσουμε τις κεντρικές ιδέες της πλατωνικής φιλοσοφίας και αποδυόμαστε σε μια προσπάθεια κοινής ανάγνωσης και συζητητικής ερμηνείας κλασικών αποσπασμάτων του φιλόσοφου λόγου του Πλάτωνα. Μάριος Μπέγζος, Καθηγητής Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας Πανεπιστημίου Αθηνών. {{{ moto }}}

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010

Η ΠΥΡΝΑ (www.pyrna.gr) είναι μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000, με σκοπό την οργάνωση και την υποστήριξη ποιοτικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων και επιμορφωτικών προγραμμάτων για ενήλικες και για παιδιά.

Η ΠΥΡΝΑ εδρεύει στην Κηφισιά, σε ένα ζεστό, φιλόξενο και φροντισμένο χώρο που προσφέρει στέγη στα ενδιαφέροντα μεγάλου αριθμού πολιτών. Οργανώνει διαλέξεις, εργαστήρια, σεμινάρια, προβολές, ξεναγήσεις και ταξίδια. Αντλεί θέματα από το χώρο της ιστορίας, της φιλοσοφίας, της τέχνης, των επιστημών, της ψυχολογίας, της επικαιρότητας αλλά και της καθημερινής ζωής.

Τετάρτες 16, 23, 30 Μαϊου & 6 Ιουνίου, Ώρα: 19.15-20.45

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα