Ζω στην Ολλανδία και από την μικρή σύνταξη που παίρνω στην Ελλάδα πληρώνω όρους τους φόρους χωρίς καμία απαλλαγή. Ενώ οι συνάδελφοι μου στην Ελλάδα πληρώνουν τους μισούς φόρους ενώ είμαι υποχρεωμένος δύο φορές το χρόνο να εμφανίζομαι στο προξενικό γραφείο της Χάγης και να παίρνω πιστοποιητικό ότι ζω και δεν άλλαξε κάτι στην προσωπική μου ζωή. Λες και ζούμε σε άλλες εποχές.

Εκτός αυτού είμαι υποχρεωμένος να έχω λογιστή αντίκλητο στην Ελλάδα για την φορολογική μου δήλωση παρ’ όλο που η Ελλάδα έχει καταδικαστεί γι αυτό από την ΕΟΚ. Το κύριο παράπονό μου είναι πως από την Ολλανδία δεν μπορώ να ενημερωθώ από την κρατική τηλεόραση για το τι γίνεται στην Ελλάδα. Πρέπει να πληρώσω στους καναλάρχες 600 τον χρόνο για να μπορέσω να έχω πρόσβαση στην Ελληνική τηλεόραση.

Για να δείτε τι υποκριτές είναι στις εκλογές επειδή ενδιέφερε τους πολιτικούς η ΝΕΤ μέσω Ιντερνέτ δεν σταματούσε καθόλου, δηλαδή μόνο αν συμφέρει τα κόμματα και τους καναλάρχες μπορούσα μέσω ιντερνέτ να βλέπω τηλεόραση. Από την άλλη πλευρά η Τουρκία έχει και πρόσβαση μέσω των καναλιών στην Ολλανδία και περνάει τα ανθελληνικά μηνύματα και επιδοτεί τους μετανάστες τις να αγοράσουν δορυφορικό εξοπλισμό και να έχουν πρόσβαση στην κρατική τους τηλεόραση