Αλέκα Παπαρήγα: «Πάμε για εκλογές»

Τα κόμματα που διεκδικούν συμμετοχή στην επόμενη κυβέρνηση εξαπάτησαν τον λαό θέτοντας επιλεκτικά όρους για επιμέρους ζητήματα, αντί για το σύνολο των προβλημάτων της χώρας, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το βράδυ της Κυριακής.

Αφού επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας, η γραμματέας του κόμματος δήλωσε ότι οι διερευνητικές εντολές εξελίχθηκαν σε «σόου κοροϊδίας του λαού», καθώς «έδειξαν την ανευθυνότητα» των μεγάλων κομμάτων, τα οποία «κρύβονται» από τα μεγάλα προβλήματα, θέτοντας κόκκινες γραμμές για «επιλεκτικούς στόχους».

Ανέφερε ως παράδειγμα ότι, ενόψει τις επικείμενης συνόδου του ΝΑΤΟ, τα κόμματα δεν μπορεί να θέτουν όρους μόνο για την ΠΓΔΜ.

Ακόμα, η Αλέκα Παπαρήγα δεσμεύτηκε ότι το ΚΚΕ θα καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση των δανειακών συμβάσεων και του Μνημονίου.

Τόνισε επίσης ότι η δικαιολογημένη αγανάκτηση του λαού δεν πρέπει να μετατραπεί σε απόγνωση, η οποία θα άνοιγε το δρόμο στο συμβιβασμό και την ήττα. Κάλεσε επίσης το λαό να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για την επιστολή Παπαδήμου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία φέρεται να εξηγεί ποια είναι η κατάσταση στην οικονομία, η γγ του ΚΚΕ δήλωσε ότι δεν έχει δει την επιστολή και δεν έχει κανένα νόημα ειδικά τώρα που η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική