Η συνέντευξη Τύπου μετά τον νικηφόρο (3-2) επί του Ατρομήτου τρίτο αγώνα της ΑΕΚ για τα πλέι οφ, ήταν άκρως επεισοδιακή. Και είχε ως πρωταγωνιστή τον κόουτς της ομάδας του περιστερίου κ. Γιώργο Δώνη ο οποίος με τα κατά καιρούς λεγόμενά του για την ομάδα της οποίας διατέλεσε (με μη επιτυχή τρόπο) προπονητής για μερικούς μήνες (Ιούνιος – Νοέμβριος 2008), έχει ερεθίσει και εκνευρίσει φίλους και παράγοντες της Ενωσης.

«Ο Δημητριάδης είναι ένας αλήτης, μου έβρισε τη μητέρα» κατήγγειλε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ατρομήτου καλώντας μάλιστα τη διοίκηση της ΑΕΚ να τον απολύσει διότι «πουλάει εκδούλευση σε κάποιους». Ο γενικός αρχηγός των Κιτρινόμαυρων απάντησε με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Δώνης είναι ψεύτης, συκοφάντης και θα έπρεπε να ντρέπεται για την αποψινή συμπεριφορά του».

Οι αυτήκοοι μάρτυρες της λογομαχίας των δύο ανδρών παραδέχονται ότι από την πλευρά του κ. Δημητριάδη εκτοξεύτηκε μία διόλου κολακευτική φράση προς τον τεχνικό του Ατρομήτου, ωστόσο ουδείς εξ αυτών επιβεβαιώνει ότι ο παράγοντας της Ενωσης έβρισε τη μητέρα του κ. Δώνη. Και το γεγονός ότι ο τελευταίος επικαλέστηκε κάτι που για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ψευδές, μεγαλώνει την ένταση μεταξύ των δύο πλευρών εν όψει του κυριακάτικου ματς των πλέι οφ που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι.

«Εχω την απορία γιατί ο Δώνης να ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο» είπε προς το «Βήμα» μέλος του πάγκου της Ενωσης το οποίο άκουσε την… εν βρασμώ συνομιλία των δύο ανδρών. «Ελπίζω την Κυριακή να πάμε σε αγώνα και όχι σε πόλεμο στο Περιστέρι» συνέχισε, μεταφέροντας την ανησυχία των ανθρώπων της ΑΕΚ για την ατμόσφαιρα στο ματς της Κυριακής το οποίο είναι και το πλέον κρίσιμο για την επόμενη ημέρα των δύο ομάδων στα πλέι οφ.

Και ο «Λύμπε» τα έχει… 100!
Εν τω μεταξύ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο 37χρονος (σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο ματς) Νίκος Λυμπερόπουλος έφτασε το 100 επίσημα γκολ με τη φανέλα της Ενωσης! Το πρώτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα το σημείωσε στις 18 Αυγούστου 2003 όταν η ΑΕΚ (με προπονητή τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς) επικράτησε της ελβετικής Γκρασχόπερς στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με 3-1 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατά σύμπτωση, ο Λυμπερόπουλος είχε παραχωρήσει γενικού περιεχομένου συνέντευξη για το match programme του αγώνα με τον Ατρόμητο όπου μεταξύ άλλων καταδείκνυε ως πιο σημαντικό γκολ τη καριέρας του στην ΑΕΚ «αυτό που πέτυχα με τη Λιλ το 2006». Συγκεκριμένα στις 1/1/2006 όταν η Ενωση πέτυχε την παρθενική νίκη (1-0) της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ με σκόρερ τον 31χρονο τότε διεθνή επιθετικό.