Ελληνικη Κρίση

Ελληνικη Κρίση | tovima.gr

Καθώς οι μέρες περνούν,όλο και πιο πολύ πλησιάζουμε προς το τέλος της υποτιθέμενης ,οικονομικής κρίσης. Και λέμε υποτιθέμενη,καθώς δεν είναι η οικονομία μας που πάει στραβά αλλά η ίδια η κοινωνία. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,ξεκινόντας από την πόλη της Αθήνας και γενικότερα των μεγαλουπόλεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι <<Αθηναίοι>>,με την λανθασμένη οικονομική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων,είχαν μάθει στο εύκολο και χωρίς κόπο χρήμα. Κέρδος το οποίο δεν έχει ως θεμέλιο,την καθαρότητα του κόπου και των υπηρεσιών αλλά της πονηριάς. Και σαν αποτέλεσμα ,ο κάθε κουτοπόνηρος ,χωρίς ιδιαίτερα προσόντα ανθρωπάκος κέρδιζε κάθε μήνα εξωφρενικά ποσά και ζούσε ζωή χαρισάμενη.

Επίσης ,μεσα σε αυτή την κατάσταση ,όλοι όσοι αποτελούν τον σάπιο κορμό της ελληνικής οικονομίας ,με το άφθονο χρήμα που έπεφτε ,ζούσαν ζωή άσωτη,παίρνοντας δάνεια ,κάνοντας διακοπές σε όλο τον κόσμο και αγόραζαν την κάθε λογής ψευτοκυρίλα για τους ίδιους,για τα άχρηστα παιδιά τους αλλα και για τα πολυτελή σπίτια τους.

Ήταν σαν να λέμε ,πλούσιοι με τρύπια παντελόνια και έπερνε το μυαλό τους αέρα και κοκορευόταν με ξένα λεφτα,που κέρδιζαν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Κατα συνέπεια,μέσα σε αυτή τη σαπίλα οι πολιτικοί <<βολέψαν>>,κατα κύριο λόγο άχρηστους ανθρώπους και γέμισε το δημόσιο ,που αποτελεί την εικόνα της πατρίδας μας προς τα έξω,με ανίκανους οι οποίο με την σειρά τους γονάτισαν και τις υπηρεσίες ,εις βάρος πάντα του λαού.

Επιπλέον,ο στρατός και η αστυνομία γέμισε με ψυχιατρικά άρρωστες προσωπικότητες ανθρώπων,οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της ευθύνης που έχουν απέναντι σε εμάς,τους απλούς πολίτες. Συνεπώς, ήταν λογικό να γεμίσουμε με βίαιους μετανάστες και κάθε λογής εγκληματία,για τον απλούστατο λόγο που αναφέραμε πιο πάνω.

Βέβαια ,ας μην παραλείψουμε και τους νέους ψευτο επιστήμονες,οι οποίοι γονατίζουν τις οικογένειες τους,σπουδάζοντας ,χωρίς να ξέρουν καλά καλά γιατί το κάνουν,στο εξωτερικό και όταν τελικά αποφασίσουν να γυρίσουν πίσω στα πάτρια εδάφη ζητούν με το καλημέρα θέση διευθυντού. Λογικό ,καθώς με τέτοιο εγωισμό ,έφτασε η αεργία στο 100% και η ανεργία δικαιολόγεί κατα κάποιο τρόπο ,το γεγονός ότι μερικοί έχουν μάθει στην εύκολη λύση.

Συνοψίζοντας ,η οικονομική κρίση θα αποτελέσει αιτία καθαρισμού θα λέγαμε της σαπίλας που έχει καλύψει σήμερα τους φτωχούς ελληνάρες ,με αποτέλεσμα να ανυψωθούν οι άξιοι και να ρεζιλευτούν οι εγωιστές. Χωρίς βέβαια να έχουμε κάτι με τους ανίκανους. Απλά η κρίση θα τους ξυπνήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk