Εσπερίδα στην ΑΣΟΕΕ για την εργασία και την ασφάλιση

Η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει στις 15 Μαΐου εσπερίδα κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθούν όλες οι αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με τα μνημόνια που συνοδεύουν τις δανειακές συμβάσεις της χώρας

Η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει στις 15 Μαΐου εσπερίδα κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθούν όλες οι αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με τα μνημόνια που συνοδεύουν τις δανειακές συμβάσεις της χώρας.

{{{ moto }}}

Κύριος ομιλητής της εσπερίδας θα είναι ο κ. Παλαιολόγος Ι. Λιάζος φοροτεχνικός Α’ Τάξεως- συγγραφέας- εξειδικευμένος, εκτός των άλλων, και σε θέματα Μισθοδοσίας Προσωπικού, Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, Λογιστική Αποθηκών και Κοστολόγηση. συνεπικουρούμενος από τα μέλη της Ένωσης κ.κ. Παναγιώτη Οικονόμου, Αγησίλαο Παναγάκο και Λεωνίδα Κορρέ.

Η εσπερίδα μπορεί να διεξάγεται μεν στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των μελών της ‘Ενωσης, απευθύνεται όμως και σε λογιστές -φοροτεχνικούς, στελέχη Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα και στο πλαίσιο του διαλόγου να πάρουν απαντήσεις που αφορούν το θέμα τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00-22:00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk