Προσεγγίζοντας την ιδέα του Ολυμπισμού

Ομιλίες, έκθεση ολυμπιακών αντικειμένων, προβολή ντοκιμαντέρ, δρώμενα, μαγειρέματα και άλλες δραστηριότητες με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 13 Μαΐου, από τις 11.00 π.μ., το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) σε συνεργασία με το British Council και άλλους φορείς. Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς και πραγματοποιούνται στους χώρους του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48), με αφορμή τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο τον Ιούλιο

Ομιλίες, έκθεση ολυμπιακών αντικειμένων, προβολή ντοκιμαντέρ, δρώμενα, μαγειρέματα και άλλες δραστηριότητες με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει προγραμματίσει για την Κυριακή 13 Μαΐου, από τις 11.00 π.μ., το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) σε συνεργασία με το British Council και άλλους φορείς. Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς και πραγματοποιούνται στους χώρους του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48), με αφορμή τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο τον Ιούλιο.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού Άννα Βερούλη και ο πρωταθλητής της σκοποβολής και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Νίκος Μιχαλόπουλος θα παρουσιάσουν μέσα από τα βιώματά τους το τρίπτυχο Ονειρεύομαι-Θέλω-Μπορώ.

Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ για την ιστορία των ολυμπιακών λαμπαδηδρομιών, εργαστήριο σωστής διατροφής για υγιές σώμα, έκθεση αντικειμένων και ενθυμημάτων από Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ η ομάδα νέων επιστημόνων του Famelab θα δώσει την επιστημονική ερμηνεία διαφόρων αθλημάτων μέσα από θεατρικό δρώμενο.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στη θεματική «Κυριακάτικα Πρωινά», ένα σύνολο εκπαιδευτικών-βιωματικών δρώμενων και εργαστηρίων του ΕΙΕ για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk