Ανετο προβάδισμα διατηρεί ο Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα εξακολουθεί να έχει την υποστήριξη των ανεξάρτητων, η ψήφος των οποίων έπαιζε ανέκαθεν καθοριστικό ρόλο στις προεδρικές εκλογές. Το 2008 ο πρόεδρος είχε εξασφαλίσει την υποστήριξη του 80% των ανεξάρτητων

Ο Μπαράκ Ομπάμα εξακολουθεί να έχει την υποστήριξη των ανεξάρτητων, η ψήφος των οποίων έπαιζε ανέκαθεν καθοριστικό ρόλο στις προεδρικές εκλογές. Το 2008 ο πρόεδρος είχε εξασφαλίσει την υποστήριξη του 80% των ανεξάρτητων.

Δημοσκόπηση του συστήματος Ipsos έδειξε ότι το 47% των ανεξάρτητων που ψήφισαν Ομπάμα το 2008, είναι ικανοποιημένο με την προεδρία του. Στις αρχές Απριλίου μόνο το 37% ήταν ικανοποιημένο και ένα ποσοστό ως 57% δήλωνε απογοητευμένο.

Σε ευρύτερο επίπεδο πληθυσμού, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει την υποστήριξη και την ψήφο του 50% των ενηλίκων ενώ το 47% εμφανίζεται να διαφωνεί με την πολιτική του και τα αποτελέσματά της.

Εναντι του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διατηρεί πάντοτε άνετο προβάδισμα–49% έναντι 42% του αντιπάλου του. Τον Απρίλιο η διαφορά υπέρ του Ομπάμα ήταν μικροτερη–47% με 43%.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
Σίβυλλα
Helios Kiosk