Τυρομπαλάκια για την όρεξη

Υλικά

200 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
100 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
1 κ.σ. πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
10 κόκκους κόκκινου πιπεριού
10 κόκκους πράσινου πιπεριού
1 κ.σ. μαντζουράνα, ξερή
1 ποτήρι του κρασιού γάλα, εβαπορέ
100 γρ. καρυδόψιχα, τριμμένη

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το καρύδι και τα ζυμώνουμε καλά. Σκεπάζουμε με μια διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 20 λεπτά. Κατόπιν πλάθουμε με αυτό μπαλάκια σαν κεφτεδάκια.

Απλώνουμε το καρύδι σε ένα πιάτο και περνάμε τα μπαλάκια τυριού απαλά πάνω σε αυτό, μέχρι να καλυφθούν τελείως. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα και τα σερβίρουμε με ζεστές φέτες ψωμιού, ώστε να τα αλείψουμε σε αυτές.

Tip
Αντί για εβαπορέ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ίση ποσότητα φρέσκου γάλακτος ή κρέμα γάλακτος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk