Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά. Μετά το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου (και τις δραματικές επιπτώσεις του για το ΠαΣοΚ και τη χώρα) έρχεται και ο Δημήτρης Στρατούλης (στο σκίτσο) του ΣΥΡΙΖΑ για να υποστηρίξει με τη σειρά του ότι λεφτά υπάρχουν, με τη μορφή καταθέσεων, στις τράπεζες:

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά.

Μετά το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου (και τις δραματικές επιπτώσεις του για το ΠαΣοΚ και τη χώρα) έρχεται και ο Δημήτρης Στρατούλης (στο σκίτσο) του ΣΥΡΙΖΑ για να υποστηρίξει με τη σειρά του ότι λεφτά υπάρχουν, με τη μορφή καταθέσεων, στις τράπεζες: «Αν γίνουμε κυβέρνηση, θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα των ελλήνων καταθετών για επενδύσεις, δεν θα πληρώσουμε τις δόσεις του μνημονίων για να επαναφέρουμε τους μισθούς και τις συντάξεις και θα επιστρέψουμε τα χρήματα από το χαράτσι της ΔΕΗ» δήλωσε μιλώντας στον Βήμα FM 99,5. Δηλαδή, θα με πληρώνει αντλώντας χρήματα από τις οικονομίες μου… Εγώ δεν καταλαβαίνω ή ο κ. Στρατούλης βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση;

Μετά απορίας

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, λέγεται ότι ο επικεφαλής της τρόικας στην Ελλάδα, ο Πολ Τόμσεν, επιθυμεί να φύγει από τη χώρα μας και να αναλάβει άλλη αποστολή.

* Ε, να μην τον κρατάμε, πολυάσχολο άνθρωπο…

* Τόμας Στραουμπχάαρ, διευθυντής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας του Αμβούργου: «Θα ήταν έξυπνο να εργαστούμε, προκειμένου να μετατραπεί η Ελλάδα σε ευρωπαϊκό προτεκτοράτο». Σωστός! Προχωρημένος! Και πάνω απ’ όλα δημοκράτης!

* Να όμως που οι Γερμανοί (μπορεί να) είναι (και) φίλοι μας. Γιατί η αντιπρόεδρος του κόμματος Αριστερά Κάτια Κίπινγκ, όταν άκουσε τον κ. Στραουμπχάαρ να λέει αυτά τα απερίγραπτα και να χαρακτηρίζει την Ελλάδα «αποτυχημένο κράτος», δήλωσε με τη σειρά της: «Τα υπουργεία και τα πανεπιστήμια θα πρέπει να αναλογιστούν σοβαρά αν θα υποστηρίξουν και μελλοντικά με αναθέσεις μελετών και χρήματα ένα Ινστιτούτο του οποίου ο διευθυντής δημοσίως διαδίδει αντιδημοκρατικές και ανιστόρητες προκαταλήψεις. Μετά τον εκτροχιασμό του μια παύση της επιδότησης θα ήταν ενδεδειγμένη». Θα ήταν, όχι;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες