Καθυστερημένοι λαοί, Ο ελληνικός δεν εξαιρείται. Η θεωρία μου 70% των λαών χαμηλή νοημοσύνη. Αυτός είναι ο λαός που έκλεξε και δύο φορές τον υπερόπτη μπουχέσα, που διπλασίασε το χρέος σε 66 μήνες και τον αποκαλούσε καταλληλότερο. Τώρα φταίνε μόνο οι ανίκανοι πολιτικοί μας, αυτός είναι άμοιρος ευθυνών; μόνοι τους πήραν τις καρέκλες;

Σήμερα μετά τις τόσες μα/κακίες σαν σοφός λαός θυμώσαμε βάλαμε το σχοινί στο λαιμό μας. Δεύτερη φορά σε 6 μήνες λαμόγια υπάλληλοι ΥΠ. Ανάπτυξης δεν παραδειγματίσθηκαν ήθελαν 10% για να εκκρίνουν αυτό που ο πολίτης δικαιούται. Μετά από όλη αυτή τήν οικονομική κρίση, την ανεργία στην βόρεια Ελλάδα εισάγουν μετανάστες για να μαζέψουν τα αγροτικά προϊόντα. Για να μεμψιμοιρούν οι δικοί μας πίνοντας φραπέδες και να αποζητούν Τσίπες να τους ταΐζουν με δανεικά.

Άν η χώρα μας ήταν αυτάρκης σε όλα και έκανε εξαγωγές δεν θα είχαμε ανάγκη κανέναν. Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε στη δραχμή χωρίς κανένα κόστος. Αλλά τώρα άς κάνουμε μια υπόθεση αναλαμβάνει ο Τσίπας να διώξει το Νομ. Ταμείο να μην εκπληρώσει τις δανειακές ανάγκες τις χώρας, τι θα γινόταν; Που θα βρίσκαμε συνάλλαγμα για τα εξαρτήματα τον υπαρχόντων αυτοκινήτων, για τα αγαπημένα κινητά της νεολαίας. Ξεχάστε νέες εισαγωγές. Αναλογίζομε τις πρώην κουμουνιστικές χώρες που έδιναν ένα μηνιάτικο για νάιλον κάλτσες για τις φιλενάδες τους στούς ναυτικούς, υπήρχαν καταστήματα με προϊόντα δύσης μόνο για τους ξένους που κρατούσαν συνάλλαγμα και τα μέλη του κόμματος. Δηλαδή το κεφάλαιο το αντικατέστησαν οι μπαχαλάκηδες τύπου Τσίπα, και ολόκληρος λαός δούλευε δούλος για τα ογλάνια του κόμματος.

Μάθετε λίγο Ιστορία 1922 μικρασιατική καταστροφή =λάθος επιλογή του ελληνικού λαού για θα πρέπει να εξαθλιωθείτε για να ξυπνήσετε΄ Όσο για μένα λυπάμαι αλλά είμαι ταυτόχρονα πολίτης του κόσμου και έχω εναλλακτικές.

ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ με την τελευταία κυβέρνηση ΟΧΙ. Ο μόνος παρά τα λάθη, διότι δεν υπάρχει το αλάθητο παρά του πάπα, ήταν ο ΓΑΠ. Έκανε προσπάθεια αγώνα για την σωτηρία της χώρας, και η αντιπολίτευση με την βοήθεια μέρους του ΠΑΣΟΚ (ψηφοθηρία) που έφερε την χώρα σε αυτή την κατάσταση, αντί συνδράμει στην προσπάθεια σωτηρίας έψαχνε για άμεσες εκλογές για εξουσία και μόνο. Βοηθώντας τους αντιμνημονιακούς φέρνοντας το λαό σε αμηχανία, νομίζοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα οι κουτό Φράγκοι θα σινεχίσουν να μας ταΐζουν και εμείς θα δουλεύουμε. Δέκα διευθύνσεις αρμόδιες για το ίδιο Θέμα, γραφειοκρατία λαμογιά να ταλαιπωρούμε το λαό χωρίς να παράγουμε αλλά να φέρνουμε και εμπόδια στην ανάπτυξη.

ΝΕΟ κράτος τα χρήματα που εισφέρω να μου αποδίδονται στην υγεία, παιδεία, κ. α. υπηρεσίες και τα άχρηστο επιπλέον υπαλληλικό προσωπικό να πάει στην παραγωγή και να εισφέρει και αυτό στην οικονομία του τόπου και όχι να απομυζεί απ’ αυτό. Ποιοί ψήφησαν Τσίπα;; μπαχαλάκηδες, φραπεδάκιδες, ανίδεοι, και αυτοί που βλέπουν ότι όλα είναι καλά και δεν χρειάζεται αλλαγή. Χωρίς εξαίρεση όλα τα κόμματα θέλουν ξεσκαρτάρισμα από ανίκανα στελέχη, και αυτά που έφυγαν εκδιώχτηκαν να μην ξαναγυρίσουν.