Θα σας πούμε τρεις λέξεις μόνο: Βερσαλλίες, Dior και Depeche Mode. Ολα αυτά συνδυάζονται στο «Secret Garden», το μαγευτικό βίντεο που δημιούργησε το διάσημο καλλιτεχνικό δίδυμο Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin για την φθινοπωρινή συλλογή του Dior.

Με φόντο τις μεγαλοπρεπείς αίθουσες και τους φαντασμαγορικούς κήπους των βασιλικών ανακτόρων της Γαλλίας, τα μοντέλα Daria Strokous, Μelissa Stasiuk και Xiao Wen Ju επιδίδονται σε μία άτυπη πασαρέλα για τα υπέροχα νέα ρούχα του οίκου.

Υπό τους ήχους του πάντα αγαπημένου και διαχρονικού «Enjoy the silence» των Depeche Mode, τα τρία μοντέλα μας ξεναγούν σε κάθε γωνία των Βερσαλλιών, πότε τρέχοντας στους επιβλητικούς διαδρόμους και πότε ποζάροντας αριστοκρατικά, όπως αρμόζει άλλωστε και στο περιβάλλον.

Ο θρυλικός οίκος Dior έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον παλάτι των Βερσαλλιών και το έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές ως έμπνευση. Ο ίδιος ο Κριστιάν Ντιόρ δεν παρέλειπε να το αναφέρει συχνά στις πρώτες κολεξιόν του, ενώ το 1955 δημιούργησε ακόμα και μια κλωστή κεντήματος, στην οποία και έδωσε το όνομα του παλατιού. Το 2007, ο τότε σχεδιαστής του Dior Τζον Γκαλιάνο διοργάνωσε εκεί το επετειακό σόου υψηλής ραπτικής για τα 60 χρόνια του οίκου, ενώ το 2011 η διαφήμιση του αρώματος J’ adore, όπου και πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, έγινε στην Αίθουσα με τους Καθρέφτες.

Δείτε το βίντεο και εισέλθετε στον «Μαγικό Κήπο» του Dior!