Η Λϊντσεϊ Λόχαν δεν θα έχει τελικά προβλήματα με το νόμο ύστερα από τις κατηγορίες μάνατζερ night club του Χόλιγουντ ότι τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της λόγω έλλειψης στοιχείων και αμφιβολιών σχετικά με την αξιοπιστία του.

Η αστυνομία ζήτησε διερεύνηση της υπόθεσης για το αν η ηθοποιός εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι τα στοιχεία ήταν ελλιπή για να υποστηρίξουν την κατηγορία. Η αστυνομία έκανε συνέντευξη στον ιδιοκτήτη και διενήργησε έρευνα στο αυτοκίνητο της ηθοποιού όπου δεν βρήκε κανένα στοιχείο που να την ενοχοποιεί.

Ο μάνατζερ του κλαμπ Hookah, Θάερ Καμάλ, κατηγόρησε την Λόχαν ότι τον χτύπησε με την Porsche της στις 14 Μαρτίου, δύο εβδομάδες μετά τη λήξη της αστυνομικής επιτήρησής της. Όταν όμως η αστυνομία έφτασε στον τόπο του συμβάντος, ο Καμάλ αρνήθηκε να λάβει ιατρική βοήθεια.

Η 25χρονη Λίντεϊ Λόχαν παραμένει κάτω από ανεπίσημη αστυνομική επιτήρηση για τη γνωστή υπόθεση της κλοπής του κολιέ αξίας 2.500 δολαρίων. Επόμενο επαγγελματικό της βήμα είναι να υποδυθεί την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε τηλεοπτική ταινία που θα αναφέρεται στην ζωή της θρυλικής ηθοποιού και στον έρωτά της με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.