Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ένα ταξίδι στην Ιστορία»

Την Τρίτη 8/5/2012 στην εκπομπή «Τα Debate της πολιτικής» με τον Γιώργο Παπαχρήστο και τον Άρη Ραβανό (καθημερινά 11:00-12:00)

Το ταξίδι στην ιστορία είναι ίσως το πιο συναρπαστικό ταξίδι που θα ήθελε να κάνει κάθε άνθρωπος. Να περιηγηθεί
στους αιώνες, να γνωρίσει πρόσωπα και να ζήσει γεγονότα που σηματοδότησαν την πορεία της ανθρωπότητας. Αυτό το
ανέφικτο ταξίδι επιχειρεί να πραγματοποιήσει το βιβλίο αυτό του πεπειραμένου εκπαιδευτικού Αντώνη Καμμά από τις Εκδόσεις Βήτα, περιηγούμενο μέσα στους παρελθόντες αιώνες και σταθμεύοντας σε πρόσωπα και γεγονότα, περισσότερο ή λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό, που όμως συνέβαλαν σημαντικά στην εξέλιξη της ιστορίας και του πολιτισμού.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010
{{{ moto }}}

Γίνεται προσπάθεια μεταφοράς σε αυτοτελή άρθρα, πολλά από τα οποία έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό «Τεχνολογικά Χρονικά» του ΤΕΙ Αθήνας, ιστορικών περιστατικών που έχουν εντυπωσιάσει τον συγγραφέα κατά τη διάρκεια της πολυετούς ενασχόλησής του με την ιστορία, κυρίως της Μεσαιωνικής και Αναγεννησιακής Ευρώπης. Η γνώση που προσφέρει είναι εύληπτη, χωρίς υπεραπλουστεύσεις, ενώ παράλληλα πετυχαίνει να διδάσκει και να
ψυχαγωγεί. Και ελπίζει να κινήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη για κάποια από αυτά τα περιστατικά, ώστε να τον οδηγήσει σε ένα βαθύτερο προβληματισμό και ένα νέο κύκλο αναζητήσεων. Το βιβλίο ενδιαφέρει όλους εκείνους που έχουν ανησυχίες και ερωτηματικά σχετικά με γεγονότα και πρόσωπα παρελθόντων αιώνων και φιλοδοξεί να συμβάλει την κατανόησή τους, αλλά και στη διδασκαλία από αυτά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk