Xρυσαυγίτη σε μισώ

Xρυσαυγίτη σε μισώ | tovima.gr

Γιατί σαν μικρόβιο βρήκες την ευκαιρία να διεισδύσεις σε έναν ευάλωτο οργανισμό που νοσεί και προσπαθείς να τον νοθεύσεις. Η δημοκρατία βιάστηκε συστηματικά. Εκπορνεύτηκε από ασεβείς ανθρώπους που ασέλγησαν σε βάρος της σαν σκληροί μνηστήρες. Ποτέ δεν έγινε κατανοητή η δύναμη και η ιερότητα που προκύπτει από μέσα της. Και ήρθες εσύ χρυσαυγίτη να διεισδύσεις στην αγαπημένη, την τρωτή δημοκρατία μου για να την δολοφονήσεις. Εκμεταλλεύεσαι την εσωτερική της ευγένεια, την φιλοξενία της για να την χτυπήσεις ύπουλα. Γιατί τρέφεσαι από τον φόβο και τον φόβο θρέφεις.

Ποιος σε άφησε να εκκολαφθείς; Ποιος σε αφήνει να παρασιτείς εις βάρος της δημοκρατίας μου; Οι αδρανείς που τόσο καιρό σφύριζαν αδιάφορα, αυτοί που σου επέτρεπαν να λειτουργείς στο σκοτάδι του παρακράτους. Και έχεις φτάσει εσύ ένας μαχαιροβγάλτης να παρουσιάζεσαι ως σωτήρας, λόγω της ικανότητάς σου να μαχαιρώνεις με πάθος αθώους ανθρώπους. Με θλίβει το ότι μπορείς και επιβιώνεις ιδεολογικά εσύ. Εσύ που στηρίζεσαι στον σωβινισμό, την ανισότητα των ανθρώπων, τη μισαλλοδοξία. Είσαι ένας εφιάλτης. Γιατί παραπλανείς το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι. Δεν ξέρουν τι είσαι χρυσαυγίτη. Σε έχουνε βαπτίσει πατριώτη.

Δε ξέρουν πόσο πολύ αγαπάς τον Ναζισμό, τον θάνατο, το αίμα και εκείνον τον μισάνθρωπο δολοφόνο με το κομψό μουστάκι που κατέσφαξε εκατομμύρια ανθρώπους και χιλιάδες Έλληνες, Εβραίους, Ρομα, Μουσουλμάνους, γυναικόπαιδα. Η ύπαρξή σου και μόνο με κάνει να συνειδητοποιώ πόσο ίσος είμαι με τον διπλανό μου, πόσο του μοιάζω παρά το χρώμα δέρματος, τη γλώσσα, τη θρησκεία. Ο εχθρός μου είσαι εσύ και αυτό που αντιπροσωπεύεις. Οι σβάστικες και οι ναζιστικοί χαιρετισμοί σου θέλω να ισοπεδωθούν. Η ανάγκη σου να επιβεβαιωθείς, να επιβάλλεις μια ανύπαρκτη ανωτερότητα γελοίε ανέραστε Αρίε, προκύπτει από το αίσθημα κατωτερότητας που σε διακατέχει και ας μην το καταλαβαίνει το κοινό σου. Τους ξεγελάς αυτούς μα εμένα όχι. Είσαι το τέλος της λογικής χρυσαυγίτη, είσαι επικίνδυνος. Γιατί είσαι η εύκολη λύση και εμένα οι εύκολες λύσεις δεν μου αρέσουν γιατί γνωρίζω πως έχουν αβάσταχτες συνέπειες.

Προκύπτεις από την άρνηση, την απόρριψη της δημοκρατίας μου. Αυτής της πανίσχυρης μα άβουλης μπροστά στους βιαστές της γυναίκα. Θέλω πολύ να μου πεις τι αντιπροσωπεύεις; Στο πρόσωπό σου βλέπω όλα τα άσχημα του ανθρώπου. Ένα τέρας διατεθειμένο να κατασπαράξει κάθε τι όμορφο που δε του ταιριάζει. Το ζήτημα είναι πως δεν έχεις καμία αίσθηση του γούστου, και δε σου ταιριάζει τίποτα εχθρέ της κοινωνίας, της ανεκτικότητας, του πλουραλισμού. Και όσο και αν με πλήγωσαν οι μνηστήρες της δημοκρατίας σε σένα δεν μπορώ να καταφύγω, γιατί είσαι ο χειρότερος. Τη δημοκρατία μου εγώ την αγαπώ, θέλω να την θωρακίσω, να την εξυγιάνω, να βελτιώσω την εξαθλιωμένη της κατάσταση, δείγμα της οποίας είναι και μόνον η ύπαρξή σου. Πρέπει να συντριβείς για να επιβεβαιωθώ. Και όχι με τη βία, μα με την απαξίωση. Αυτή που σου ταίριαζε τόσα χρόνια και αυτή που σου αρμόζει τώρα.

Ψηφοφόρε της Χρυσής Αυγής ψάξε την αλήθεια γι’ αυτό το κόμμα γιατί θα έρθει και η ώρα που θα είσαι εσύ αυτός που δεν θα του ταιριάζει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk