Γ. Παπανδρέου:«Να μη χαθούν οι κόποι των Ελλήνων»

Ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δήλωσε μετά την εκτέλεση του εκλογικού δικαιώματος του στο χωριό καταγωγής της οικογένειάς του, το Καλέντζι Αχαΐας: «Εχουμε διανύσει πολύ δρόμο δύσκολο για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη. Με πόνο και κόπο προσπαθήσαμε να κάνουμε την Ελλάδα πιο δίκαιη. Δεν φτάσαμε ακόμη, αλλά δεν είμαστε μακριά. Να βαδίσουμε σταθερά χωρίς ταλαντεύσεις για να δώσουμε μήνυμα σιγουριάς. Για να μην χαθούν οι κόποι του ελληνικού λαού».

Ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δήλωσε μετά την εκτέλεση του εκλογικού δικαιώματος του στο χωριό καταγωγής της οικογένειάς του, το Καλέντζι Αχαΐας: «Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο. Δρόμο δύσκολο για να ορθοποδήσει η χώρα, δρόμο πολύ για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη, χωρίς εξαρτήσεις, ελεύθερη. Με κόπο, με πόνο, για μια Ελλάδα πιο δίκαιη. Γιατί ξέρουμε ότι και δυνατότητες έχουμε και πλούτο έχουμε και ανθρώπους έχουμε.

»Η Ελλάδα μπορεί. Δεν είμαστε ακόμα εκεί, δε φτάσαμε ακόμα εκεί, αλλά ούτε είμαστε και μακριά. Αρκεί να βαδίσουμε σταθερά, χωρίς πισωγυρίσματα, ειδικά τώρα που γυρίζει ο τροχός στην Ευρώπη, φυσάει άνεμος προοδευτικός.

»Ειδικά τώρα, που δικαιώνονται οι διεκδικήσεις μας για ευρωομόλογα και για τη δυναμική επένδυση στην ανάπτυξη και το χτύπημα της ανεργίας σε όλη την Ευρώπη, για τους λαούς της Ευρώπης. Ειδικά τώρα, να στείλουμε ένα μήνυμα προοδευτικό και συνάμα σιγουριάς, να μη χαθούν οι κόποι, οι θυσίες του ελληνικού λαού, ψηφίζοντας το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk