Αλέξης Τσίπρας: «Η δημοκρατία επέστρεψε στον τόπο που γεννήθηκε»

«Σήμερα είναι μέρα γιορτινή, μέρα χαράς, γιατί μετά από δυόμισι χρόνια βαρβαρότητας επιστρέφει επιτέλους η δημοκρατία στη χώρα που γεννήθηκε» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, που ψήφισε στα 27ο και 30ο Δημοτικά Σχολεία της Κυψέλης.

«Σήμερα είναι μέρα γιορτινή, μέρα χαράς, διότι μετά από δυόμισι χρόνια βαρβαρότητας επιστρέφει επιτέλους η δημοκρατία στη χώρα που γεννήθηκε» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, που ψήφισε στις 11.10 στα 27ο και 30ό Δημοτικά Σχολεία της Κυψέλης.

«Σήμερα το λόγο έχουν οι πολίτες, τον έχει ο λαός. Ο λαός θα βάλει τη σφραγίδα του, θα βάλει την υπογραφή του. Δεν μετράνε οι υπογραφές που έβαλαν άλλοι εξ ονόματός του» πρόσθεσε και σημείωσε:

«Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός μας θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για αλλαγή πορείας. Δεν χωρά στη κοινή ευρωπαϊκή μας πορεία η βαρβαρότητα των μνημονίων. Είμαστε βέβαιοι ότι ο ελληνικός λαός θα γυρίσει σελίδα, αφήνοντας πίσω του τις δυνάμεις της καταστροφής και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις, ώστε την επόμενη μέρα ενωμένοι να οδηγήσουμε τη χώρα σε μια νέα πορεία. Να οικοδομήσουμε μια νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα της δημιουργίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας».

Ο κ. Μανόλης Γλέζος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής.

«Σήμερα ανοίγει μια νέα μέρα στην ιστορία του ελληνικού λαού. Παρά τον απίθανο καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο, ο ελληνικός λαός ανοίγει με την ετυμηγορία του μια νέα σελίδα για τον τόπο» δήλωσε αμέσως μετά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα