Αλέκα Παπαρήγα: «Εμείς θα είμαστε εδώ»

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ δήλωσε κατά την έξοδό της από το εκλογικό τμήμα στην Πετρούπολη όπου ψήφισε:«Νιώθουμε την ευθύνη να θυμίσουμε στον ελληνικό λαό ότι έρχεται νέα θύελλα, πολύ χειρότερη από αυτή που γνωρίσαμε. (…) Οι καινούργιες παγίδες βρίσκονται στην τοποθέτηση όλων των κομμάτων ότι υπάρχουν καλές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και ΔΝΤ. Είναι μια μεγάλη παγίδα. Με εσένα στη μάχη, με το ΚΚΕ ισχυρό, υπάρχει ελπίδα. Εμείς θα είμαστε εδώ».

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε κατά την έξοδό της από το εκλογικό τμήμα στην Πετρούπολη όπου ψήφισε: «Νιώθουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να θυμίσουμε στον ελληνικό λαό ότι έρχεται νέα θύελλα τον Ιούνιο και τους επόμενους μήνες, πολύ χειρότερη από αυτή που γνωρίσαμε με την πολιτική “υπάρχουν λεφτά για το λαό ή δεν υπάρχουν λεφτά για το λαό”.

»Οι καινούργιες παγίδες βρίσκονται στις τοποθετήσεις όλων των κομμάτων που λένε: Υπάρχουν καλοί διαπραγματευτές για την ΕΕ και τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ, υπάρχουν καλές διαπραγματεύσεις. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν υπάρχει. Είναι μία μεγάλη παγίδα, όπως παγίδα είναι αυτά που λένε όλα τα κόμματα “εγγυόμαστε τους μισθούς και τις συντάξεις”.

»Το ΚΚΕ απευθύνεται στον ελληνικό λαό με μία θέση: Με σένα στη μάχη, με το ΚΚΕ ισχυρό, υπάρχει ελπίδα. Δεν πρέπει να είσαι εφησυχασμένος τις επόμενες μέρες, δεν πρέπει να φθάσεις στο σημείο να γκρεμιστείς στα βράχια από τα διλήμματα και τις μεγάλες αυταπάτες. Εμείς θα είμαστε εδώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk