Μάθαμε την ύπαρξη της επαίσχυντης λέξης «πιάτσα»

Μάθαμε την ύπαρξη της επαίσχυντης λέξης «πιάτσα» | tovima.gr

Δεν είχαμε ιδέα ότι υπήρχε και δρούσε έννομη τάξη στη νότια δανικαρκία. Προεκλογικά μάθαμε για την ύπαρξη ιερόδουλων που δρουν δολίως και σατανικά αισθαντικώς, με στόχο να πλήξουν το ήθος και τη συνοχή της ορθοδόξου κοινωνίας μας. Ομολογώ ανατρίχιασα μαθαίνοντας για την πρωτόγνωρη δράση των θηλυκών δολιοφθορέων.

Πρόκειται για μια προεκλογική περίοδος που θα μπορούσε αβιάστως να ταυτιστεί με κατηχητικό, καθότι οι ποσότητες (ηθικής και έννομης) Αρετής όχι μόνο φτάνουν και περισσεύουν, αλλά κινδυνεύουμε από συνειδησιακό overdose έννομης τάξης κι ασφάλειας. Εάν κάποιος καλοπροαίρετος «ενεργός πολίτης» προσθέσει και τις υπόλοιπες τελευταίες αποκαλύψεις της ενεργούς μεν, πλην τυφλής Δικαιοσύνης, ενδεχομένως να λιποθυμήσει ευχάριστα –και δεν μιλώ ανεύθυνα.

Προεκλογικά μάθαμε για την επαίσχυντη λέξη «πιάτσα» -γνώριζε κανείς την ύπαρξή της; Το κέντρο της πρωτεύουσας (της πεντακάθαρης, πανέμορφης Αθήνας μας) αίφνης άλλαξε χρώμα, φωτίστηκε και λάμπρυνε από τις συντονισμένες εκκαθαρίσεις των μεταναστών που λόγω του σκούρου του δέρματός τους, είχε αρχίσει να φέρνει προς το γκρι-μπεζ.

Προεκλογικά μάθαμε ότι ορισμένοι πολιτικοί δέχονταν (άκουσον-άκουσον) μίζες, δηλαδή ο εξής ένας: Ο Άκης. Η έννομη τάξη και σε αυτή την περίπτωση έπραξε το αυτονόητο, διότι ως γνωστόν «στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» και διότι η δημοκρατίες ενεργοποιούνται κατά την προεκλογική περίοδο και αναπαύονται την μετεκλογική. Μία δημοκρατία σε αντίθεση με τον Θεό, δημιουργεί τη μία ημέρα και αναπαύεται τις υπόλοιπες έξη. Γηράσκω αεί Διδασκόμενος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk