Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης της Mercedes-Benz από την Ελλάδα – Δηλώσεις του κ. Ι. Καλλίγερου στον BHMA FM 99,5

«Τέτοια δημοσιεύματα με κάνουν να χαμογελάω. Το διαψεύδω κατηγορηματικά». Με αυτή την φράση απάντησε ο επικεφαλής της εισαγωγικής εταιρείας των γερμανικών αυτοκινήτων στη χώρα μας, σε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Mercedes-Benz αποχωρεί από την ελληνική αγορά.

Σε δηλώσεις του στον BHMA FM 99,5 την Παρασκευή 4 Μαϊου ο κ. Ι. Καλλίγερος, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Mercedes-Benz Ελλάς, προέτρεψε τους καταναλωτές να μην ανησυχούν για την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα.

{{{ audio1 }}}
Σχολιάζοντας την αναδιοργάνωση του δικτύου των εξουσιοδοτημένων διανομέων της Mercedes-Benz Ελλάς, ο κ. Καλλίγερος ανέφερε ότι το προηγούμενο δίκτυο είχε οργανωθεί για μια αγορά 300.000 ταξινομήσεων ετησίως.

Η αλλαγή του μεγέθους της αγοράς στις 60.000-70.000 ταξινομήσεις προκάλεσε την αναδιάρθρωση, προκειμένου οι συνεργάτες της εταιρείας να ανταποκριθούν στη νέα πραγματικότητα.

Υπενθύμισε επίσης ότι η Mercedes-Βenz Ελλάς, η οποία απασχολεί σήμερα 164 εργαζόμενους, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας και υλοποιεί, μεταξύ άλλων, μια νέα επένδυση που αφορά στην δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Νέα Κηφισιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
Σίβυλλα
Helios Kiosk