Παιδικά όνειρα που έγιναν πραγματικότητα

Η Ξένια, η Νταϊάνα και ο Κωνσταντίνος είχαν τα δικά τους όνειρα. Και οι τρεις τα έκαναν πραγματικότητα.

Η 5χρονη Ξένια έγινε ηθοποιός σε ρόλο νεράιδας, η 7χρονη Νταϊάνα φωτογραφήθηκε ως μοντέλο και ο 14χρονος Κωνσταντίνος απέκτησε το δικό του ενυδρείο.

Το πόσο σημαντική είναι σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο η αξία της προσφοράς τόνισαν οι Αμερικανίδες ηθοποιοί Ελέιν Χέντριξ και Ερικα Ας που βρέθηκαν προσκεκλημένες στο ΄Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου πραγματοποιήθηκε η ευχή της 5χρονης Ξένιας.

Ο λόγος για εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης του οργανισμού «Make a Wish Greece» («Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος») που συστήθηκε από το 1996 με σκοπό να βελτιώσει τη ψυχολογία παιδιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας.

Παράλληλα με την πραγματοποίηση των ευχών των μικρών παιδιών έγιναν βραβεύσεις ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων για το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής».

Προ ολίγων ημερών γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με αφορμή την 32η επέτειο της πρώτης ευχής παιδιού που πραγματοποιήθηκε.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της συγκεκριμένης ημέρας πραγματοποιήθηκαν επίσης επισκέψεις στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ από τα μέλη του «Κάνε Μια Ευχή» Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες: www.worldwishday.org

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk