H Ντέμι Μουρ φαίνεται πως το πήρε απόφαση ότι χώρισε -τουλάχιστον έτσι φαίνεται από το… twitter. Έπρεπε να περάσουν έξι μήνες από το χωρισμό της με τον ΄Αστον Κούτσερ για να εγκαταλείψει την «υπογραφή» @MrsKutcher (κυρία Κούτσερ).

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης που έκανε η 49χρονη ηθοποιός την Πέμπτη 3 Μαΐου όλο αυτόν τον καιρό αναζητούσε ένα όνομα που να έχει «πλάκα». «Έτσι από εδώ και στο εξής θα υπογράφει ως @justdemi (απλά Ντέμι).

Η Ντέμι Μουρ απείχε για πολύ καιρό από το twitter, λόγω της ψυχολογικής και συναισθηματικής της κατάρρευσης που ήταν συνέπεια του χωρισμού της από τον επί επτά έτη σύζυγό της Άστον Κούτσερ.

Τελευταίως, όμως, φαίνεται να είναι «κρεμασμένη» από το Twitter και να συνομιλεί διαρκώς μέσα από τα social media για την προώθηση του τηλεοπτικού σόου «The Conversation with Amanda de Cadenet» το οποίο υπογράφει ως executive producer.

Ο λόγος για μια σειρά συνεντεύξεων με την Βρετανίδα παρουσιάστρια και φωτογράφο Αμάντα Ντε Καντενετ που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως προκλητικές και που προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις ΗΠΑ από το κανάλι Lifetime.

«Ποια ερωτική στάση σας αρέσει πιο πολύ;», ήταν μια από τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας στην οποία κλήθηκαν να δώσουν απάντηση διασημότητες όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζέιν Φόντα κ.α.

Η 40χρονη Αμερικανίδα Γκουίνεθ Πάλτροου παρουσίασε σαφή σημάδια αμηχανίας όταν δέχτηκε τη συγκεκριμένη ερώτηση αλλά τελικά απάντησε «…πάνω-κάτω δεν έχω πρόβλημα με καμία», ενώ η 74χρονη Τζέιν Φόντα, ήταν άνετη και αφοπλιστική: «Είμαι μάλλον …. ευέλικτη», απάντησε αυθόρμητα.