Και για την Ημέρα των Εκλογών, Βήμα fm 99.5: Βάλ’ το στην μνήμη σου

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ όλο το δυναμικό του Βήμα fm στην κάλυψη της πιο σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης

Ο ΒΗΜΑ FM 99,5 έχει προγραμματίσει για την βραδιά της 6ης Μαΐου την πιο ολοκληρωμένη μετάδοση εκλογικών αποτελεσμάτων με δημοσιογραφική πληρότητα, εγκυρότητα αλλά και χιούμορ…

Από τις 06:00 οι δημοσιογράφοι του σταθμού θα μεταδίδουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τις κάλπες και τα γραφεία των κομμάτων, με ρεπορτάζ και όλες τις πληροφορίες τις εξελίξεις.

Στις 18:00 ξεκινά μια μαραθώνια εκπομπή στην οποία εκτός από το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΒΗΜΑ FM θα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι των εφημερίδων ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ καθώς και όλο το επιτελείο των διαδικτυακών πυλών tovima.gr, in.gr kai tanea.gr.

Ανταποκριτές σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας θα μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων από την Περιφέρεια.

Ταυτόχρονα, η δημοσιογράφος του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού Arte, Μάγια Φιλιπποπούλου , θα μεταδίδει από το Παρίσι όλες τις εξελίξεις των κρίσιμων γαλλικών εκλογών.

Στα μικρόφωνα του σταθμού θα εναλλάσσονται οι δημοσιογράφοι Βασίλης Χιώτης, Νότης Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαχρήστος, Βασίλης Αδαμόπουλος, Σωτήρης Ξενάκης, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γιώργος Κακούσης, Αιμίλιος Περδικάρης, Μάκης Προβατάς, Αφροδίτη Γραμμέλη,Κατερίνα Δράκου και Ευτυχία Φράγκου, οι οποίοι θα μεταφέρουν στους ακροατές όλες τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα.

Ο ΒΗΜΑ FM έχει εξασφαλίσει την συνεργασία πέντε εταιρειών δημοσκοπήσεων προκειμένου να μεταδώσει με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια την πρόβλεψη του αποτελέσματος μέσω του exit poll.

Όταν το εκλογικό αποτέλεσμα οριστικοποιηθεί, θα ακολουθήσει ανάλυση των νέων πολιτικών συσχετισμών και των εξελίξεων της επόμενη ημέρας με τη βοήθεια συνταγματολόγων και ειδικών αναλυτών.

Ο ΒΗΜΑ FM θα ολοκληρώσει την κάλυψη των εκλογών με μία ολονύκτια ραδιοφωνική εκπομπή η οποία θα δέχεται μηνύματα ακροατών και θα μεταδίδει μέσα από το σύστημα της Singular Logic τα αποτελέσματα που οι ίδιοι θα επιθυμούν, σε οποιαδήποτε περιοχή της Επικράτειας, ακόμα και ανά εκλογικό τμήμα!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk