Οι γυναίκες στηρίζουν τις γυναίκες…

Το ετήσιο γκαλά «Women for Women UK 2012» πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Πέμπτη 3 Μαϊου- στο Λονδίνο με τις λαμπερές κυρίες της σόουμπιζ να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τις ταλαιπωρημένες γυναίκες σε κάθε γωνιά της γης.

Ο οργανισμός Women for Women International που ιδρύθηκε στην Αμερική το 1993 έχει βοηθήσει περισσότερες από 400.000 γυναίκες σε χώρες όπως το Αφγανιστάν, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Ιράκ, το Κόσοβο, η Ρουάντα… Χώρες όπου ο πόλεμος έχει καταστήσει τις γυναίκες τα μεγαλύτερα θύματα της βίας, της κακοποίησης…

Το «Women for Women UK Gala 2012» που έγινε στο «The Guildhall» στο Λονδίνο με οικοδεσπότη τον Άλεξ Τζόουνς σηματοδοτεί την έκτη επέτειο του «Women for Women International UK» την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πολλές σταρ της Βρετανίας και όχι μόνο.

Ανάμεσά τους η Αμερικανίδα ηθοποιός Μίσα Μπάρτον, το μοντέλο Τάλι Λενοξ, οι Βρετανίδες ηθοποιοί Καμίλα Ράδερφορντ και Ολίβια Γκραντ, η τραγουδίστρια Dionne Bromfield, η σχεδιάστρια παπουτσιών Σαρλότ Ντιλάλ κ.α.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και δημοπρασία, τα έσοδα της οποία θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του οργανισμού «Women for Women».