Η εκδίκηση των κομμουνιστών – μέρος 2

Η εκδίκηση των κομμουνιστών – μέρος 2 | tovima.gr

……..(συνέχεια από το προηγούμενο)..

.Ετσι, με εκβιαζόμενους πολιτικούς που δεν ήθελαν να κατηγορηθούν ότι διέπονται από … στυγνή καπιταλιστική νοοτροπία, και ασύδοτους συντεχνιακούς μηχανισμούς που οργανώθηκαν καλά, με όπλο τον «άγιο» , δήθεν αριστερό λόγο, άρχισε να πορεύεται η χώρα στη διαφθορά και τη καταστροφή! Οποιος τολμούσε να πει κάτι, τον κατηγορούσαν – έμεσα η άμεσα- για… αντιδραστικό και αντιεργατικό!!!

Στην Ελλάδα, η ασυδοσία ονομάστηκε ελευθερία, ο σεβασμός στην ελευθερία του άλλου, αντίδραση και φασισμός!!!! Μάλιστα, ο λαϊκίστικος αυτός λόγος, ονομάστηκε «αριστερός,» και άρχισε να εκπροσωπείται στη Βουλή, και από άλλα κόμματα εκτός από το Κομμουνιστικό. Σήμερα δε, περίοδο τεράστιας οικονομικής κρίσης στη χώρα, έχει αποκτήσει κυρίαρχη θέση στα πολιτικά πράγματα της χώρας! Τα πιο μεγάλα από αυτά έχουν μάλιστα ακραίες θέσεις!

Το Κ.Κ.Ε (Κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος), μετά από κάποια μικρή περίοδο αυτοκριτικης, έχει επανέλθει σε καθαρά σταλινικό δρόμο, έχοντας υιοθετήσει τον ξύλινο λόγο των πιο σκοτεινών χρόνων της σταλινικής σοβιετίας! Επιθυμεί έξοδο από το € και την Ευρωπαϊκή Ενωση, φυσικά και το ΝΑΤΟ, και ευθέως δεν αναγνωρίζει καν το ελληνικό σύνταγμα! Και όμως, ως επίσημο κοινοβουλευτικό κόμμα, μπορεί να προπαγανδίζει τις γελοιότητες αυτές από όλα τα Μ.Μ.Ε!

Το άλλο μεγάλο αριστερό κόμμα, είναι ένα ακραίο κόμμα που δεν διστάζει αν όχι να προπαγανδίζει, τουλάχιστον να δικαιολογεί έμμεσα ή άμεσα, το χάος, τις διαδηλώσεις, τις καταστροφές, τους προπηλακισμούς των αντιπάλων του! Το κακό είναι ότι με την οικονομική κρίση, ολα αυτά τα έξαλα «αριστερά» στοιχεία (πολλοί τους αποκαλούν «ερυθροφασίστες»), έχουν προσελκύσει πολύ κόσμο! Ενώ σαν αντίδραση, άλλοι πολίτες, ως χθές μετριοπαθείς, συσπειρώνονται γύρο από ακραία δεξιά, σε κάποιες περιπτώσεις πατριδοκαπηλικά ή και ναζιστικά ακόμα κόμματα!!!

Αστα να πάνε δηλαδή! Προσοχή, δεν λέω ότι η –όποια- Αριστερά είναι η μόνη υπεύθυνη για την μη ολοκλήρωση της διαδικασίας χειραφέτησης και ολοκλήρωσης του ελληνικού κράτους! Δυστυχώς όμως, εκούσια ή ακούσια, η κατάσταση που περιέγραψα πιο πάνω συνέβαλε τα μέγιστα στην διάλυση κάθε άμυνας στο δρόμο για την καταστροφή. Εξάλου κράτος και διαφθορά είναι πράγματα ταυτόσημα πλέον, τουλάχιστον σε κοινωνίες «άγουρες» όπως η δική μας. Και η Αριστερά, έκανε ό,τι μπορούσε για την διόγκωση του κράτους, εδώ στην Ελλάδα. Ενός κράτους-δυνάστη όπως και στα καθ’ υμάς…

Μεσούσης αυτής της κατάστασης, στη μέση μένουμε όσοι θέλουμε, με την ευκαιρία της κρίσης, το κράτος αυτό, να γίνει ευνομούμενο και σύγχρονο, αρωγός και όχι εχθρός του πολίτη, η ελληνική πολιτική να λειτουργήσει επιτέλους σωστά, ορθολογικά, τίμια, απαλαγμένη από τις αγκυλώσεις, τη διαφθορά και την ατιμωρησία που μας οδήγησαν εδώ, και να διαμορφώσει μια κοινωνία πραγματικά ελεύθερη –αλλά όχι ασύδοτη -προοδευτική, δίκαιη και ανοιχτόμυαλη, που να μπορεί να βλέπει την αλήθεια για τον εαυτό της, τους γείτονές της, τον κόσμο, την Ιστορία!

Είμαστε σχετική πλειοψηφία στην ελληνική κοινωνία, όμως πολύς κόσμος είναι δύσκολο να παλέψει με τον λαϊκισμό και τις εύκολες υποσχέσεις, οπότε πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον… Θέλω να ειμαι αισόδοξος , δεν μπορεί να αφήσουμε την Ελλάδα, μια χώρα με προδιαγραφές -σε πολλά πράγματα -21ου αιώνα, τη μοναδική ευρωπαϊκή χώρα των Βαλκανίων, να πισωγυρίσει και τελικά να καταστραφεί!……

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk