Νέος πρόεδρος στους ξενοδόχους της Αθήνας

Ο κ. Α. Βασιλικός είναι ο νέος πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑ-Α), ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα επικεφαλής της Ενωσης κατά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΑ-Α την Πέμπτη 3 Μαΐου. Ο κ. Βασιλικός ήταν ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος κατά τις εκλογές της 10ης Απριλίου και διαδέχεται τον απερχόμενο πρόεδρο της Ενωσης και σημερινό πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Ι. Ρέτσο

Ο κ. Α. Βασιλικός είναι ο νέος πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής (ΕΞΑ-Α), ο οποίος εκλέχθηκε ομόφωνα επικεφαλής της Ενωσης κατά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΑ-Α την Πέμπτη 3 Μαΐου. Ο κ. Βασιλικός ήταν ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος κατά τις εκλογές της 10ης Απριλίου και διαδέχεται τον απερχόμενο πρόεδρο της Ενωσης και σημερινό πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Ι. Ρέτσο.

Στη σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΕΞΑ-Α αντιπρόεδροι είναι οι κ.κ. Τ. Ανανιάδης, Α. Μουσαμάς, Κ. Αβράμπος, γενικός γραμματέας ο κ. Κ. Ζήσης και Ταμίας ο κ. Α. Κανελλόπουλος. Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας είναι ο κ. Ι. Μπραζιτίκος, Εφορος Εσωτερικών Σχέσεων η κυρία Ισμήνη Παναγιωτοπούλου και Εφορος Δημοσίων Σχέσεων η κυρία Αντωνία Βασιλοπούλου. Μέλη του νέου Δ.Σ. είναι οι κ.κ. Ε. Βασιλικός, Κ. Καλύβης, Ε. Μακρής και Π. Μαλλιάς, ενώ Αριστίνδην μέλος ο κ. Σ. Καλαμάκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk