Ο Ρέμος υπέρ του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου

«Nα μην καταντά η εκπαίδευση και η μόρφωση που δίνει το Κολλέγιο ένα είδος προνομίου της εύπορης τάξης», είχε πει ο Στέφανος Δέλτα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει οργανωθεί το Πρόγραμμα Υποτροφιών του σχολείου, το οποίο σύμφωνα με στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα παρέχει βοήθεια σε πάνω από 400 παιδιά το χρόνο.

Υπέρ αυτού του θεσμού λοιπόν, η Επιτροπή Γονέων για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού διοργάνωσε πρόσφατα στο Θέατρο του Κολλεγίου στο Ψυχικό συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο χώρος κατακλύστηκε από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς οι οποίοι άκουσαν τον τραγουδιστή σε παλιές και νέες επιτυχίες του για δύο ολόκληρες ώρες.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τραγούδησε αφιλοκερδώς ύστερα από πρόσκληση μαθητή του Σχολείου, μίλησε με θέρμη για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου και κάλεσε όλους και ιδιαίτερα τους μαθητές να επιδεικνύουν την αλληλεγγύη τους προς αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Σκοπός της είναι η συγκέντρωση χρημάτων για το Ταμείο Υποτροφιών μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων (εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες κ.λ.π.)

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk