Για δεν φοράς προφυλακτικό ρε;

Τετάρτη 2 Μαΐου και Πέμπτη 3 Μαΐου 2012, Σωκράτους, Αριστοτέλους, Καποδιστρίου και πέριξ, όλη μέρα: Μου είπαν ένα σύντομο ανέκδοτο πρόσφατα. Ποιοι είναι εκείνοι οι πραγματικά τυφλοί που δεν πήραν ποτέ επίδομα αναπηρίας και εργάζονται κανονικά; Οι αστυνομικοί του τμήματος Ομονοίας. Διότι αν δεν είναι τυφλοί πώς δεν βλέπουν τις ιερόδουλες στα πεζοδρόμια 10 μέτρα από το τμήμα, τους νταβατζήδες απέναντι, τους πελάτες που τριγυρνούν σαν τααρπακτικά γύρω γύρω;

Τετάρτη 2 Μαΐου και Πέμπτη 3 Μαΐου 2012, Σωκράτους, Αριστοτέλους, Καποδιστρίου και πέριξ, όλη μέρα.

Μου είπαν ένα σύντομο ανέκδοτο πρόσφατα. Ποιοι είναι εκείνοι οι πραγματικά τυφλοί που δεν πήραν ποτέ επίδομα αναπηρίας και εργάζονται κανονικά; Οι αστυνομικοί του τμήματος Ομονοίας.

Διότι αν δεν είναι τυφλοί πώς δεν βλέπουν τις ιερόδουλες στα πεζοδρόμια 10 μέτρααπό το τμήμα, τους νταβατζήδες απέναντι, τους πελάτες που τριγυρνούν σαν τααρπακτικά γύρω γύρω;

Τους ναρκομανείς που μαζεύονται σε συγκεκριμένα καφενεία και παριστάνουν τους πελάτες που πίνουν αμέριμνοι τον καφέ τους περιμένοντας τον «άνθρωπό τους»;

Τις ναρκομανείς ιερόδουλες που το τελευταίο που τις ενδιαφέρει είναι αν έχουν AIDS, ηπατίτιδα, σύφιλη, φυματίωση, αφού η μόνη τους έννοια είναι τα λίγα απαραίτητα για την επόμενη δόση ευρώ;

Σιγά μην τη νοιάξει την άλλη την ώρα που αρχίζει η τρεμούλα της στέρησης αν θα κολλήσει ο επιβήτωρ αφροδίσιο ή ό,τι άλλο. Αν θα πεθάνει. Μήπως η ίδια ζει;

Κι αν είστε περίεργοι ή νομίζετε ότι οι συλλήψεις και τα ποσοστά των νοσούντων από AIDS ανησύχησαν τον κόσμο της γειτονιάς πλανάσθε πλάνην οικτρά.

Τα κορίτσια είναι εκεί. Κρυμμένα στις γωνίες και στις εισόδους πολυκατοικιών. Δεν περιφέρονται ελεύθερα όπως μέχρι προχθές, είναι πιο προσεκτικές, μη χάσουμε και το μεροκάματο κλεισμένες στο κελί.

Οι νταβατζήδες κάθονται μόνοι τους, ελαφρώς θλιμμένοι, στα καφενεία στέκια τους και περιμένουν να περάσει η μπόρα. Έχουν δει πολλές έτσι κι αλλιώς.

Τώρα μάλιστα με τον φόβο της αρρώστιας, που πέφτουν και οι τιμές, νέα πελατεία προστέθηκε στην υπάρχουσα. Σκουρόχρωμοι άνδρες, μετανάστες, που τώρα μπορούν να πληρώσουν, είναι η νέα αγορά. Τι αρρώστιες λόγω ανέχειας κουβαλάνε κι αυτοί, άλλο θέμα.

Αλλά όλα καλά θα τους πάνε. Γιατί αν ποινικοποιήσουν τον κύριο που πήδηξε άνευ προφυλάξεως, τότε εκείνος δεν θα καταγγείλει την παράνομη και νοσούσα εκδιδόμενη διότι εκτός από την αρρώστια που φόρεσε θα έχει να αντιμετωπίσει και τα δικαστήρια. Και έτσι η κυρία ανενόχλητη θα συνεχίσει την καριέρα της και τη διάδοση του ιού που δεν θα μαρτυράει κανείς από πού τον κόλλησε γιατί θα πάει φυλακή – άρρωστος άνθρωπος.

Οι πόρνες είναι τόσο παλιές όσο η ανθρώπινη ιστορία. Η σεξουαλική απελευθέρωση δεν κατάφερε καν να μειώσει τον πληθυσμό τους, οπότε και διαψεύστηκαν όσοι υποστήριζαν ότι υπήρχαν όσο το σεξ ήταν μια απαγορευμένη απόλαυση.

Άλλοι είναι οι λόγοι που οδηγούν τα βήματα ενός αγοριού, ενός ενήλικου, ενός γέροντα στο πορνείο, το νόμιμο ή το παράνομο, και δεν είναι του παρόντος να τους εξετάσουμε.

Συμπέρασμα; Οι άντρες θα πηγαίνουν στις πουτάνες, τελεία και παύλα. Ζητούμενο από μια ευνομούμενη κοινωνία είναι να πηγαίνουν με ασφάλεια, σε επαγγελματίες υγιείς που πληρώνουν τους φόρους τους και εξετάζονται από γιατρούς. Επίσης τελεία και παύλα.

Όλα τα άλλα περί θυματοποίησης, θυτοποίησης, ποινικών κυρώσεων στον «ξεσκούφωτο» κύριο και άλλα συναφή είναι απλά φούμαρα, μπούρδες και φανφάρες προεκλογικές.

Κι αν εμείς βρήκαμε τον τρόπο να κόψουμε τα αγοράκια από τις πουτάνες, να το πούμε και στον υπόλοιπο πλανήτη να σωθεί. Αλλά πριν να έχουμε κατοχυρώσει τα πνευματικά μας δικαιώματα γιατί με τα φράγκα που θα βγάλουμε θα ξεπληρώσουμε το χρέος σε χρόνο ντε τε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk