Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζητάει δεσμεύσεις από τα πολιτικά κόμματα

Από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αναφορικά με τη συνάντηση του προέδρου του κ. Αχιλλέα Μακρόπουλου με τον δήμαρχο Αθηνών κ. Καμίνη για το πολύκροτο θέμα του γηπέδου της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και του σχεδίου «Διπλής Ανάπλασης» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό αναφορικά με τη συνάντηση του προέδρου του κ. Αχιλλέα Μακρόπουλου με τον δήμαρχο Αθηνών κ. Γιώργο Καμίνη για το πολύκροτο θέμα του γηπέδου της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και του σχεδίου «Διπλής Ανάπλασης» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Μετά τη συνάντηση του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Καμίνη και συνεργάτες του, ο κύριος Δήμαρχος εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το γνωστό περιεχόμενο.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο δια του Προέδρου του απήντησε άμεσα στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου της 02.05.2012, αναφέροντας ότι το στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης ανήκει στον Παναθηναϊκό Α.Ο και επανέλαβε για πολλοστή φορά “κάτω τα χέρια από το γήπεδο του Παναθηναϊκού Α.Ο”.

Πέραν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απευθύνεται προς όλα τα πολιτικά κόμματα και ζητεί να λάβουν θέση, μέχρι τις εκλογές της 6ης Μαΐου του 2012, στα θέματα που θέτει ο νόμος Μπιρμπίλη (ν. 3983/11) και ειδικότερα στο ζήτημα της σύνδεσης του γηπέδου ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό με τη Διπλή Ανάπλαση, καθώς και στο ζήτημα του χρόνου κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά την παράδοση-παραλαβή και την έκδοση άδειας λειτουργίας του ποδοσφαιρικού γηπέδου και των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού Α.Ο στον Βοτανικό.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και αναμένει με ενδιαφέρον την άμεση τοποθέτηση των πολιτικών κομμάτων επί του θέματος.»

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Αθηναίων αναφορικά με τη συνάντηση:

«Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, με τη διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τον πρόεδρό του, κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την προσήλωση του Δήμου Αθηναίων στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης, το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα προσφέρει μεγάλα οφέλη στους πολίτες της πρωτεύουσας, όπως βεβαίως και στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε προς τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ότι ο Δήμος αποτελεί σταθερό σύμμαχο της ιστορικής ομάδας, καθώς και ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει τηρήσει πλήρως και κατά γράμμα τις υποχρεώσεις της.

Κατέστησε δε σαφές, ότι ο Δήμος Αθηναίων χωρίς να απεμπολεί κανένα από τα δικαιώματά του, όπως αυτά απορρέουν από το υπάρχον νομικό και θεσμικό πλαίσιο, δεν έχει θέσει ζήτημα κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ούτε έχει ανακινήσει θέμα ιδιοκτησίας. Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του και τη στενή συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για την ευόδωση του έργου, για το οποίο συμφωνήθηκε να συσταθεί άμεσα κοινή ομάδα παρακολούθησής του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk