Ελληνες, ξυπνήστε πριν σας ξυπνήσει ο Χάρος…

Ελληνες, ξυπνήστε πριν σας ξυπνήσει ο Χάρος… | tovima.gr

Οι επίσημοι αρθρογράφοι ομιλούν για Βαβέλ μετά την Κυριακή και όμως αυτοί οι σεμνοπάνουργοι, αργυρώνητοι και τα αφεντικά τους στερούν τον λαό από την σωστή πληροφόρηση. Οι διεφθαρμένοι αρχηγοί διεκδικούν τώρα την ηγεσία στο εξαθλιωμένο κοπάδι. Όλοι τους κενοδοξούν τελείως αναιδείς.

Ο αμερικανοτραφής παπαδόπαις δήλωνε το 1977 ότι ο Καντάφι στην Λιβύη δεν ήταν δικτάτορας, αλλά αρχηγός πολιτεύματος στα πρότυπα της αθηναϊκής δημοκρατίας.! Ο παρ’ολίγον διάδοχος του λαοπλάνου ηγέτη βρίσκεται σήμερα στην φυλακή και πρόσφατα κατασφάχτηκε ο άλλος από τον λαό του. Οι δικαστές περίμεναν για να τον στείλουν φυλακή τις εκλογές.!

Η δολιότητα κυριαρχεί σε όλους τους τομείς της χώρας. Ο κ. Ράμφος έκαμε τις δικές του σχετικές δηλώσεις. Όλοι κατανοούμε ότι στον ψυχρό Βορρά σε εχθρικό κλίμα συνήθισαν και ζούν με στόχο το αύριο, εμείς στον Νότο με Ξένιο Δία, ζούμε στο τώρα. Εκεί βασιλεύει η ψυχρή λογική του κέρδους και εδώ η θερμή συναισθηματική έκφραση της παιδικής ηπιότητας.

Κάποιοι αρέσκονται στην έκφραση πολύπλοκων διανοημάτων και άλλοι στην ενατένιση του έναστρου ουρανού με ανοιχτό το στόμα σιωπώντας, ή καλύτερα συνομιλώντας με αγαπητούς φίλους και τρώγοντας στραγάλια. Ο πολύσαρκος ζωμός ενστερνίζεται σήμερα ολυμπιονίκη και ο λιπόσαρκος επικαλείται τον Θεό.

Ο Πύρρος θάπρεπε να σιτίζεται δωρεάν στο πρυτανείο και ο Θεός να εφεθεί στην ησυχία Του. Και τα δυό κόμματα πρυτάνευσαν στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού, κι όμως δεν έχουν την γενναιότητα να παραδεχτούν τα εγκλήματά τους και να αποχωρήσουν. Η πλήρης αδυναμία, εκ των πραγμάτων, να απευθυνθούν στην λογική των ελλήνων τους οδηγεί στον ερεθισμό του συναισθήματος.

Παλιά ομιλούσαν για αλλαγές και περήφανα γεράσματα, αλλά δεν εδίδαξαν κοινωνική ηθική και ενότητα, ούτε δημιουργικότητα στους έλληνες. Μόνον διαστροφή και υποφθορά και παρέδωσαν την Χώρα βορά στα αρπακτικά. Το οικοδόμημα που υψώνεται ενάντια στους φυσικούς νόμους κατακρημνίζεται. Οι διεφθαρμένες και άδικες κοινωνίες, χωρίς σταθερούς και υγιείς ηθικούς κώδικες, καταλήγουν συχνά στην ακυβερνησία και το χάος. Οι ικανοί ηγέτες έχουν κύριο στόχο την προαγωγή της αρετής στην ομάδα, όντας οι ίδιοι ενάρετοι.

Είναι γνωστός ο κάπηλος βίος και η πολιτεία των παλιών κομμάτων. Ο λαός χρεώθηκε ή οι ανίκανοι και κλέφτες αρχηγοί καταχρέωσαν τον λαό; Οι πρωτοεμφανιζόμενοι δεν χρειάζεται να γοητεύουν, όπως οί δημαγωγοί, οι θέσεις τους μόνον έχουν σημασία, αλλά εσκεμμένα και αδίκως δεν προβάλλονται από τα ΜΜΕ.

ΝAI στην ανακούφιση των φτωχών, άρα ΝΑΙ στην ανταγωνιστική παραγωγικότητα και σε δίκαιο φορολογικό σύστημα. Ενέδωσαν στα μνημονιακά έγγραφα οι αμήχανοι και ριψάσπιδες και όμως διεκδικούν ξανά την ψήφο των Ελλήνων;

ΟΧΙ στους πατριδοκάπηλους και στους συμμάχους των, η θέση τους είναι στο εδώλιον, άρα πρέπει να εκλεγούν ΝΕΟΙ άρχοντες.

ΝΑΙ, πρέπει να ρυθμιστεί ανθρώπινα, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. ΝΑΙ στην ανάσταση του εκπαιδευτικού μας συστήματος, είναι κορυφαίος στόχος, πρέπει να γίνομε Άνθρωποι και Έλληνες.

ΝΑΙ στην εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, σκοπός ζωτικής σημασίας σήμερον. Ο καθηγητής κ. Φώσκολος και πολλοί άλλοι ομιλούν για τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στην Κρήτη. Οι Ρώσοι έχουν κάμει δίκαιη πρόταση για συνεκμετάλλευση, αλλά σε αυτιά προδοτικώς κωφά.

ΟΧΙ στην καταλήστευση της Χώρας από τα ξένα αρπακτικά και τους εντόπιους υποταχτικούς τους. Οι συνταγματικές αναθεωρήσεις είναι απόλυτα αναγκαίες, αλλά είναι εφικτές μόνον από νέους και αδιάφθορους ηγέτες. Επιταγή κοινής δημοκρατικής λογικής είναι η προβολή των ΝΕΩΝ κομμάτων.

Τα ΜΜΕ συνυπεύθυνα στις επιλογές των ισχυρών χορηγών τους αποσιωπούν τις σοβαρές εναλλακτικές προτάσεις. Μας αφήνουν με την ψευδαίσθηση της ελεύθερης, αν και άστοχης τελικά, έκφρασής μας και διατελούν τελείως απαθή στις λοιδορίες των θερμόαιμων.

ΝΑΙ στην αλλαγή, άρα ΝΕΑ κόμματα και πρόσωπα στην εξουσία. Οι παλαιοί έχουν νοσηρή και πάγια νοοτροπία, δεν αλλάζουν. Φίλτατοι, ψήφο τετρυπημένη στους παλιούς. Τολμήσετε, φέρτε στην βουλή αδιάφθορους ΝΕΟΥΣ. Νύν υπέρ πάντων ο αγών…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk