Η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είναι η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη σύμφωνα με την λίστα του της βρετανικής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού FHM.

Η Ελληνοβρετανίδα κριτής του βρετανικού μουσικού σόου X-Factor, που απασχόλησε πρόσφατα τον τύπο με το sex tape της, άφησε πίσω της εκρηκτικές παρουσίες της διεθνούς σοουμπιζ, μεταξύ των οποίων τις τραγουδίστριες Σέριλ Κόουλ και Ριάνα, οι οποίες κατέκτησαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, αλλά και τις ηθοποιούς Μέγκαν Φοξ και Μίλα Κούνις που βρέθηκαν στην έβδομη και ένατη θέση αντίστοιχα.

Η Τουλίσα σε δήλωση της ευχαρίστησε τους αναγνώστες του περιοδικού ενώ πρόσθεσε ότι «είναι μεγάλη ένεση εμπιστοσύνης. Αυτό είναι ένα βραβείο που θα βάλω πάνω από το τζάκι για την υπόλοιπη ζωή μου».

Στο top 10 της εν λόγω λίστας, και πιο συγκεκριμένα στην πέμπτη θέση φιγουράρει η επίσης ελληνικής καταγωγής Γεωργία Σάλπα, η οποία σύμφωνα με τους αναγνώστες του περιοδικού φέρει κάτι από τον αισθησιασμό της Μέγκαν Φοξ και το σεξαπίλ της ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν.