Η Ναόμι Κάμπελ θα αναλάβει τον ρόλο του κριτή σε τηλεοπτικό σόου-διαγωνισμό με θέμα το μόντελινγκ.

Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας καλείται από τη νέα της θέση να ανακαλύψει καινούρια πρόσωπα και να βοηθήσει νέα κορίτσια να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους για μια καριέρα στο στον λαμπερό χώρο της μόδας.

Ο λόγος για το ριάλιτι σόου «The Face» που θα προβάλλεται από το αμερικάνικο καλωδιακό κανάλι Oxygen -δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα-, με όλα εκείνα τα στοιχεία που περιλαμβάνει ο κόσμος της μόδας: λάμψη, ομορφιά, στιλ αλλά και δυσκολίες, απογοητεύσεις και σκληρή δουλειά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παραγωγός Ροντ Αϊσα στο The Hollywood Reporter.

«Το κανάλι μας αναζητούσε μια νέα ιδέα για μια διαφορετική και πιο «προχωρημένη» προσέγγιση του χώρου της μόδας και το εν λόγω πρότζεκτ είναι το ιδανικό» προσθέτει.

Το διάσημο top model και σύντροφος του Ρώσου εκατομμυριούχου Βλαντιμίρ Ντορονίν θα είναι η μία από τους τρεις μέντορες που θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν τις νέες υποψήφιες προσφέροντάς τους την γνώση και την εμπειρία τους και να τις προετοιμάσουν για μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Να σημειώσουμε ότι η Ναόμι Κάμπελ ακολουθεί τα χνάρια των συναδέλφων της Τάιρα Μπανκς και Χάιντι Κλουμ οι οποίες παρουσιάζουν αντίστοιχες εκπομπές.