Γεράσιμος Γιακουμάτος: «Εγώ αν διαφωνούσα με τον Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία θα έλεγα άντε γεια, δεν θα έφτυνα εκεί που έγλυφα»

Την Τετάρτη 2/5/2012 ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στη Β Αθήνας, μίλησε στην εκπομπή των Γιώργου Παπαχρήστου και Άρη Ραβανού (καθημερινά 11.00-12.00) για το κόμμα Καμμένου

Για το κόμμα του Πάνου Καμμένου {{{ moto }}}

Και ο Ελ Σίντ. Πεθαμένος. πάνω στο άλογο πήγαινε να διώξει τους βάρβαρους. Εδώ δεν είναι βάρβαροι, είναι έλληνες πολίτες Είναι Νεοδημοκράτες οι οποίοι τον περιέθαλψαν από μικρό παιδί, πριν μπει στη δουλειά καν ,εικοσιπέντε χρονών ανεπάγγελτος ,τον βοήθησαν, τον εμπιστεύτηκαν, τον αγάπησαν τον έκαναν βουλευτή είκοσι χρόνια κι αυτόν και την παρέα του. Και, σήμερα, έρχονται σ αυτούς που τους αγάπησαν και τους στάθηκαν να τους προδώσουν. Δεν είναι ντροπή. Καμία άλλη λέξη.

Εγώ, αν αύριο, το πρωί, είχα δυσαρέσκεια από το Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία θα έλεγα, άντε γεια θα πάω σπίτι μου. Δεν θα φτύσω ποτέ εκεί που έγλυφα Ποτέ.

Γιατί εκφράζεστε τόσο απαξιωτικά

Αναφέρομαι απαξιωτικά γιατί. Είπε σ ένα κανάλι «χρωστάει η Ελλάδα 110 δις, τα άλλα και τους τόκους δεν τα αναγνωρίζω. Εγώ προτείνω. Θα πάμε στο Gazprom, το έχει πει δημόσια, θα πάρω τα 110 δις θα πουλήσω τα πετρέλαια και τα ορυκτά της Ελλάδας και θα τα εξοφλήσω και θα παω στο διάολο».{{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Δεν καταλαβαίνει ότι η τιτλοποίηση της Gazprom είναι 40 δις. Ποιόν κοροϊδεύει. Νομίζει ότι πουλάει νερό του Καματερού. Εγώ σαν γιατρός εξοργίζομαι.

Τον Ιούνιο πρέπει η Ελλάδα να έχει πάρει 50 δις για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών, 7 δις για το εσωτερικό χρέος της και 9 δις η δόση 66 δις ευρώ. Σας ρωτάω, λοιπόν, έντιμα. Κάθε νοικοκύρη. Εάν δεν βρεθούν αυτά τα λεφτά τι θα γίνει. Αυτό μπορεί να μας το πει ο κ τάδε, τάδε και τάδε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk