Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Κατανοώντας την κρίση στην Ελλάδα»

Την Τρίτη 13/11/2012 στην εκπομπή «Τα Debate της πολιτικής» με το Γιώργο Παπαχρήστο και τον Άρη Ραβανό (καθημερινά 11.00-12.00)

Την Τρίτη 13/11/2012 στην εκπομπή «Τα Debate της πολιτικής» με το Γιώργο Παπαχρήστο και τον Άρη Ραβανό (καθημερινά 11.00-12.00) κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Κατανοώντας την κρίση στην Ελλάδα» των Μιχάλη Μητσόπουλο και Θοδωρή Πελαγίδη (εκδ. Ψυχογιός).

Τα τελευταία χρόνια η ελληνική οικονομία αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στα διεθνή οικονομικά fora. Το βιβλίο αυτό αναλύει τις σύγχρονες οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, εξετάζοντας το πώς και το γιατί μια πρότερη δυνατή οικονομία μπορεί να φλερτάρει σήμερα με την ολοκληρωτική κατάρρευση.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλετε στο 54010

Ο Μιχάλης Μητσόπουλος και ο Θοδωρής Πελαγίδης μελετούν τα λάθη του ελληνικού πολιτικο-οικονομικού συστήματος, το ρόλο των ισχυρών ομάδων συμφερόντων, τις δυσλειτουργίες των επιμέρους αγορών και την εφαρμογή του προγράμματος στήριξης του ΔΝΤ. Περιγράφουν τόσο το πώς οι αποτυχημένες πολιτικές και η διαφθορά έχουν οδηγήσει το έθνος στη χρεοκοπία, όσο και το πώς μπορεί να επιτευχθεί η ανάκαμψη.

Ένα βιβλίο για την Ελλάδα, και όχι μόνο.

Εκδόσεις Ψυχογιός

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk