Ο Μάρτιν Λόρενς έκανε αίτηση διαζυγίου ζητώντας από κοινού κηδεμονία των δύο θυγατέρων του με την πρώην γυναίκα του, Σαμίκα.

Όσον αφορά στα περιουσιακά τους στοιχεία αναφέρει ότι επιθυμεί να μοιραστούν σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου συμφωνητικού που είχαν υπογράψει.

Ο 47χρονος κωμικός, σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος επικαλείται «αγεφύρωτες διαφορές» στην αίτηση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος ΄Αντζελες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λόρενς και η Σαμίκα ήταν παντρεμένοι λιγότερο από δύο χρόνια, αλλά η σχέση τους μετράει συνολικά δεκαεπτά χρόνια, καρπός της οποίας είναι οι δυο τους κόρες, εννέα και έντεκα ετών.

«Εξαιτίας της αγάπης και του σεβασμού που έχουμε ο ένας για τον άλλο παραμένουμε φίλοι για να μεγαλώσουμε τις όμορφες κόρες μας μαζί», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση.

Ο Μάρτιν Λόρενς συνεργάζεται με τους μεγαλοδικηγόρους του Μπέβερλι Χιλς, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκπροσωπήσει τον Μάικλ Τζάκσον, την Χίδερ Λοκρλίαρ και άλλους λαμπερούς σταρ σε ανάλογες υποθέσεις.