Καταγγελίες γιατρών για βάναυση συμπεριφορά αστυνομικών σε κρατούμενο

Σε καταγγελία για βάναυση συμπεριφορά αστυνοιμικών στην διάρκεια μεταφοράς κρατούμενου ως μελους της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» προχώρησαν γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας . Ο κρατούμενος μαζι με αλλους κατηγορούμενους ως μέλη της ιδιας οργάνωσης προχωρούν τις τρείς τελευταίες εβδομάδες σε απεργία πείνας

Σε καταγγελία για βάναυση συμπεριφορά αστυνοιμικών στην διάρκεια μεταφοράς κρατούμενου ως μελους της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» προχώρησαν γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας . Ο κρατούμενος μαζι με αλλους κατηγορούμενους ως μέλη της ιδιας οργάνωσης προχωρούν τις τρείς τελευταίες εβδομάδες σε απεργία πείνας.

Πιο συγκεκριμένα οι γιατροί της Νίκαιας ανεφεραν :«Την 23/4/2012 διακομίσθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο μας ο Γ.Κ. , κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού , οπότε και υπέπεσαν στην αντίληψή μας τα εξής: Ο ασθενής μεταφερόταν δέσμιος πισθάγκωνα, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην 20 η μέρα απεργίας πείνας . Η συνοδεία του αποτελούνταν από 10 και πλέον αστυνομικούς , οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαύρες κουκούλες και κρατούσαν επιδεικτικά βαρύ οπλισμό – αυτόματα πολυβόλα- ενώ οι εφημερεύοντες συνάδελφοι εξέτασαν τον ασθενή υπό τη στενή παρακολούθηση αυτών των ατόμων»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk