Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Πέμπτη 26 Απριλίου- η απονομή των κινηματογραφικών βραβείων CinemaCon στοCaesars Palace του Λας Βέγκας και πλήθος σταρ έδωσε το παρών.

Από τις πιο λαμπερές κυρίες της βραδιάς ήταν οι ηθοποιοί Σαρλίζ Θερόν, Άννα Φάρις, Τζένιφερ Γκάρνερ, Γκρέις Κλοέ Μορέτζ και Μισέλ Φάιφερ, οι οποίες μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας, ενώ όλες απέσπασαν τιμητικές διακρίσεις.

Η πάντα απαστράπτουσα Σαρλίζ Θερόν (Distinguished Decade of Achievement in Film Award) εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα με σέξι διαφάνειες, ενώ το κλασικό μαύρο προτίμησαν και οι Μισέλ Φάιφερ (Cinema Icon Award) και Τζένιφερ Γκάρνερ (Female Star of the Year Award), η οποία μάλιστα εντυπωσίασε με την άψογη σιλουέτα της λίγο καιρό μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Η Άννα Φάρις (Comedy Star of the Year Award) πόνταρε στην λάμψη των στρας με τα οποία ήταν κεντημένο το σε στιλ 20s φόρεμά της, η νεαρή ΚλοέΓκρέις Μορέτζ (Female Star of Tomorrow Award) προτίμησε ένα μίντι φόρεμα σε στιλ 50s.

Στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν και οι ηθοποιοί Τζέρεμι Ρένερ -που βραβεύτηκε ως «Male Star of the Year»-, Τζος Χάτσερσον -ο οποίος απέσπασε τον τίτλο «Breakthrough Performer of the Year»-, Ντιέγκο Μπονέτα -κέρδισε το βραβείο «Rising Star of 2012»- αλλά και ο Σιλβέστερ Σταλόνε που τιμήθηκε με το «Career Achievement Award».

Στο κόκκινο χαλί περπάτησαν επίσης οι ηθοποιοί Τιρέζ Γκίμπσον και Λέσλι Μαν, η οποία συνόδευε τον σύζυγό της σκηνοθέτη και σεναριογράφο Τζαντ Απάτοου που βραβεύτηκε με το «Excellence in Film Making Award».

Η απονομή των CinemaCon Big Screen Achievement Awards έγινε στο πλαίσιο του Συνεδρίου CinemaCon που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας από τις 23-26 Απριλίου και βραβεύει ταλαντούχους ανθρώπους του σινεμά σε 11 κατηγορίες.

Να σημειώσουμε ότι το CinemaCon είναι το επίσημο Συνέδριο της Ένωσης Ιδιοκτητών Σινεμά (National Association of Theatre Owners -NATO).