«Είναι παράλογο…» Με αυτή την απάντηση η ηθοποιός Μίλα Κούνις διαψεύδει τις φήμες ότι βγαίνει με τον ΄Αστον Κούτσερ, παρ’ ότι τα κουτσομπολιά που θέλουν τον πρώην της Ντέμι Μουρ να ζει ένα νέο ειδύλλιο με την 28χρονη ηθοποιό δίνουν και παίρνουν.

«΄Ενας φίλος είναι! Απλά ένας φίλος», δήλωσε η Μίλα Κούνις αλλά το κυνηγητό των παπαράτσι μάλλον τη διαψεύδει.

Ο φακός την εντόπισε μαζί με τον ΄Αστον Κούτσερ σε μια ρουστίκ βίλα στην πόλη Καρπιντέρια νότια της Σάντα Μπάρμπαρα όπου έμειναν … έγκλειστοι ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

Το ζευγάρι βγήκε μόνο για λίγο από το προσωπικό του κρησφύγετο μόνο και μόνο για να αγοράσει οργανικά βατόμουρα, ηλιόσπορους και λουλούδια.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως οι δύο ηθοποιοί απολαμβάνουν να περνούν ώρα μαζί αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι για μια σοβαρή σχέση.

«Είναι και οι δυο εργένηδες και περνούν καλά. Δεν συμβαίνει κάτι σοβαρό μεταξύ τους είναι απλά φίλοι που περνούν καλά».

Μια άλλη πηγή, ωστόσο αναφέρει ότι ο Κούτσερ είναι ερωτευμένος με την Κούνις εδώ και αρκετά χρόνια, από τότε που συμπρωταγωνιστούσαν στην κωμικής σειράς «That 70s show» και υποδύονταν το ζευγάρι.

Η Μίλα Κούνις αποτελεί το τρίτο φημολογούμενο αμόρε του άτακτου Κούτσερ μετά τον χωρισμό του από την επτά έτη σύζυγό του Ντέμι Μουρ.

Σύμφωνα πάντα με τα ξένα δημοσιεύματα από την βίλα του πρωταγωνιστή του «Two and a Half Men» έχουν περάσει προσφάτως η σεναριογράφος και πρώην σύζυγος του Άνταμ Μπρόντι, Λορεν Σκαφάρια, αλλά και η τραγουδίστρια Ριάνα, η οποία όμως -όπως άλλωστε και η Μίλα Κούνις- έχει διαψεύσει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Άστον Κούτσερ.