Διεθνής διάκριση στην SCA Hygiene Products για το κοινωνικό της έργο

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η εταιρεία SCA Hygiene Products διακρίθηκε από το αμερικανικό Ινστιτούτο Ethisphere, ως μία από τις 145 πιο ηθικές εταιρείες στον κόσμο.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η εταιρεία SCA Hygiene Products διακρίθηκε από το αμερικανικό Ινστιτούτο Ethisphere, ως μία από τις 145 πιο ηθικές εταιρείες στον κόσμο.

Η διάκριση αυτή, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, έρχεται ως επιβράβευση των δράσεων της SCA μέσω των οποίων αποδεικνύεται ότι η επιχειρηματική ηθική έχει καθοριστική σημασία για τις επώνυμες μάρκες και την κερδοφορία μιας εταιρείας.

Το Ινστιτούτο Ethisphere αξιολόγησε αρκετές χιλιάδες εταιρείες από περισσότερους από 40 κλάδους της βιομηχανίας και κατέληξε σε 145 εταιρείες που υπερτερούν των ανταγωνιστών τους όσον αφορά τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η SCA ήταν μία από τις δύο σουηδικές εταιρείες στη λίστα των πιο «Ηθικών Εταιρειών» παγκοσμίως.

Οπως επισημαίνεται, η SCA νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται και βλέπει τον εαυτό της ως μέρος ενός ευρύτερου συνόλου προς το οποίο οφείλει να δείχνει υπευθυνότητα και σεβασμό. Στην SCA η κερδοφορία και η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούν ταυτόσημες έννοιες.

Κοινωνική δραστηριότητα στην Ελλάδα

Σε ότι αφορά την κοινωνική και περιβαλλοντική δραστηριότητά της στη χώρα μας, η SCA Hygiene Products συνεχίζει να στηρίζει ενεργά, πράξει, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με την προσφορά προϊόντων προσωπικής υγιεινής.

Η προσφορά της αφορά στην υποστήριξη 22 Συλλόγων, Σχολείων και Ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα με έντονη κοινωνική δράση. Οι συγκεκριμένοι φορείς βρίσκονται δίπλα σε συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέμα επιβίωσης σε μία περίοδο, όπου η κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή αναδεικνύονται ως η μεγαλύτερη προτεραιότητα για την Ελληνική κοινωνία.

Ήδη από το 2011 μέχρι και σήμερα, η SCA προσφέρει τα προϊόντα της, όπως πάνες ακράτειας, πάνες για μωρά και μωρομάντιλα, χαρτιά υγείας, χαρτομάντιλα, χαρτιά κουζίνας, χαρτοπετσέτες για την στήριξη των συνανθρώπων μας. Στόχος της είναι να συνεχίσει να υλοποιεί παρόμοιες ενέργειες φροντίζοντας για την ευκολότερη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα.

«Η SCA αντιλαμβάνεται το σημαντικό έργο που επιτελούν οι φορείς αυτοί, για την ανακούφιση της καθημερινής ζωής των συνανθρώπων μας. Με την προσφορά προϊόντων της, η εταιρεία δηλώνει παρούσα και δίπλα σε κοινωνικές ομάδες που χρήζουν της βοήθειας μας», τονίζει ο κ. Ιωάννης Κοττεάκος, Γενικός Διευθυντής της SCA Hygiene Products Α.Ε.

Από τις αρχές του 2011, η SCA έχει προσφέρει προϊόντα, ενδεικτικά στους οργανισμούς: ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων), Χατζηκυριάκειο ίδρυμα παιδικής προστασίας, Ειδικό Κέντρο Κράτησης Νέων Αυλώνας, Κέντρο Αλληλεγγύης Αστέγων Δήμου Αθηναίων, Κιβωτός του Κόσμου, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, Ανάδυση, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων 26ο Σύστημα, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων 41ο Σύστημα, Γαλήνη των ΑΜΕΑ, KID & FAMILY, Το εργαστήρι, Παιδικός Σταθμός «Αγκαλίτσα», 1ο Ειδικό σχολείο Καλαμάτας, Γαλήνη των ΑΜΕΑ, 2o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, 13o Νηπιαγωγείο Κοζάνης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk