Ο Βενιζέλος ρίχνει το γάντι στον Σαμαρά για το ντιμπέιτ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κ. Ευ. Βενιζέλος προσωπικά κατά του κ. Αντ. Σαμαρά την κωλυσιεργία της ΝΔ να απαντήσει για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ. «Εχει γίνει σαν το γεφύρι της Αρτας. Ο κ. Σαμαράς δεν θέλει τον τηλεοπτικό διάλογο, το προηγούμενο διάστημα όσο ήμουν υπουργός Οικονομικών απέφευγε και τον απευθείας κοινοβουλευτικό διάλογο. Είτε αισθάνεται αποστροφή προς τον τηλεοπτικό διάλογο είτε δεν έχει τη σιγουριά που απαιτείται για να στηρίξει τις θέσεις του, και την επιμονή για την αυτοδυναμία που πηγάζει από κομματικό εγωισμό»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κ. Ευ. Βενιζέλος προσωπικά κατά του κ. Αντ. Σαμαρά την κωλυσιεργία της ΝΔ να απαντήσει για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ. «Εχει γίνει σαν το γεφύρι της Αρτας. Ο κ. Σαμαράς δεν θέλει τον τηλεοπτικό διάλογο, το προηγούμενο διάστημα όσο ήμουν υπουργός Οικονομικών απέφευγε και τον απευθείας κοινοβουλευτικό διάλογο. Είτε αισθάνεται αποστροφή προς τον τηλεοπτικό διάλογο είτε δεν έχει τη σιγουριά που απαιτείται για να στηρίξει τις θέσεις του, και την επιμονή για την αυτοδυναμία που πηγάζει από κομματικό εγωισμό. Θεσμικά ως τώρα υπήρχε τηλεοπτικός διάλογος των πολιτικών αρχηγών», επισήμανε.

«Ο κ. Σαμαράς», πρόσθεσε, «εμφανίζεται εντυπωσιακά αλλαζονικός. Απορία ψάλτου βηξ. Τώρα συζητάει στη διακομματική επιτροπή νέες ουσιαστικές μορφές διαλόγου. Τον καλώ να επιδείξει σεβασμό στους πολίτες. Ο καλόπιστος διάλογος αναδεικνύει τις θέσεις των κομμάτων. Ο ωφέλιμος χρόνος λιγοστεύει. Δεν αντιλαμβάνομαι την εχθρική του στάση προς τον διάλογο. Δεν τιμά τη δημοκρατία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk