Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων είναι το ηγετικό στέλεχος του κόμματος κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος. Ο ιδιωτικός υπάλληλος κ. Νίκος Μυλωνάς βρίσκεται στη δεύτερη θέση και ακολουθεί η νομικός κυρία Γεωργία Τσακλάγκανου, Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος σε θέματα πολιτικών ελευθεριών, δικαιοσύνης και εσωτερικών υποθέσεων.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων είναι το ηγετικό στέλεχος του κόμματος κ. Γιάννης Παρασκευόπουλος, γνωστός εδώ και χρόνια για τη δράση του στο χώρο της πολιτικής οικολογίας. Ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πράσινων, ο κ. Παρασκευόπουλος έχει εκλεγεί επανειλημμένα στο Πανελλαδικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Γραμματεία.

Ο ιδιωτικός υπάλληλος κ. Νίκος Μυλωνάς βρίσκεται στη δεύτερη θέση και ακολουθεί η νομικός κυρία Γεωργία Τσακλάγκανου, Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος σε θέματα πολιτικών ελευθεριών, δικαιοσύνης και εσωτερικών υποθέσεων.

Επίσης, στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο κ. Δημήτριος (Τάκης) Κοτσόργιος, Πρόεδρος συνομοσπονδίας Αλιέων Ελλάδας, ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός, ο νομικός Λευτέρης Παπαγιαννάκης, ο πολεοδόμος -χωροτάκτης κ. Ηλίας Γιαννίρης ενώ στην τελευταία-τιμητική- θέση βρίσκεται ο δικηγόρος κ. Κ. Διάκος.

Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο επικρατείας των Οικολόγων Πράσινων :

1. Παρασκευόπουλος Γιάννης του Φωτίου, ιδιωτικός υπάλληλος,

2. Μυλωνάς Νίκος του Βασιλείου, ιδιωτικός υπάλληλος,

3. Τσακλάγκανου Γεωργία, νομικός, Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος σε θέματα πολιτικών ελευθεριών, δικαιοσύνης και εσωτερικών υποθέσεων, κάτοικος Βρυξελλών Βελγίου,

4. Κοτσόργιος Δημήτριος (Τάκης) του Παναγιώτη, Πρόεδρος συνομοσπονδίας Αλιέων Ελλάδας, κάτοικος Ι.Π. Μεσολογγίου (περιοχή Λιμάνι/Εργατικές Κατοικίες)

5. Κουμπιός Μιχαήλ (Μιχάλης) του Νικολάου, συνθέτης,

6. Παπαγιαννάκης Λευτέρης του Μιχάλη, νομικός,

7. Τριανταφυλλίδης Γεώργιος του Κωνσταντίνου, λέκτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ,

8. Γιαννίρης Ηλίας του Κωνσταντίνου, τ. επίκουρος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης,

9. Μπίμπασης Φώτιος του Ιωάννη, υποψήφιος διδάκτωρ φυσικών επιστημών ΑΠΘ,

10. Λεμπέση Αικατερίνη (Κάτια) του Γεωργίου, εκδότρια,

11. Σγούρος Σπύρος του Ιωάννη, γεωπόνος, Γεν. Δ/ντής Οργανισμού Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ,

12. Διάκος Κώστας του Γεωργίου, δικηγόρος, κάτοικος Αθήνας
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk