Ένα ακόμη δυνατό όνομα έρχεται να προστεθεί στο καστ του ριμέικ της ταινίας του 1947 «The Secret Life of Walter Mitty» («Η μυστική ζωή του Γουόλτερ Μίτι») σύμφωνα με το Collider.

Ο λόγος για τον Σον Πεν ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς της εν λόγω ταινίας που σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί ο Μπεν Στίλερ.

Η ιστορία αφορά στον Γουόλτερ Μίτι, έναν ονειροπόλο συγγραφέα με μια υπερπροστατευτική μητέρα, ο οποίος λατρεύει να φαντάζεται πως είναι ένας ήρωας που βιώνει φανταστικές περιπέτειες. Τα όνειρά του όμως γίνονται πραγματικότητα όταν συναντά μια μυστηριώδη γυναίκα που του δίνει ένα μικρό μαύρο βιβλίο… Ο Μίτι θα βρεθεί σύντομα σε μια σύγχυση και θα διαπιστώσει ότι το να είσαι ήρωας και στην πραγματική ζωή δεν είναι τόσο εύκολο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Γουόλτερ Μίτι είναι ένας φανταστικός ήρωας δημιούργημα του Αμερικανού συγγραφέα και σκιτσογράφου Τζέιμς Θέρμπερ (1894-1961), από το διήγημά του «The Secret Life of Walter Mitty» το οποίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο «The New Yorker», στις 18 Μαρτίου 1939, ενώ σε μορφή βιβλίου κυκλοφόρησε το 1942 και πέντε χρόνια αργότερα έγινε ταινία από τον Νόρμαν ΜακΛίοντ.

Τον Γουόλτερ Μίτι θα υποδυθεί ο Μπεν Στίλερ, ενώ στο πλάι του θα βρεθεί μια πλειάδα ταλαντούχων κωμικών μεταξύ των οποίων οι Κρίστεν Γουίγκ, Σίρλεϊ ΜακΛέιν, Πάτον Όσγουολντ, Άνταμ Σκοτ, Κάθριν Χαν κ.α. Αν οι συζητήσεις ευοδωθούν ο Σον Πον θα έχει εμφανιστεί σε ένα μικρό αλλά σημαντικό ρόλο ως φωτογράφος.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στην Νέα Υόρκη και στην Ισλανδία.