Παραίτηση με «μπαλωθιές» από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας

Παραίτηση με κρητικές… μπαλωθιές από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας κ. Απόστολο Παπουτσάκη. Επειτα από τον υποβιβασμό του Εργοτέλη, ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία του συνεταιρισμού αφήνοντας αιχμές για το σκοτεινό παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πως επιρρεάζει τη διαιτησία.

Παραίτηση με κρητικές… μπαλωθιές από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας κ. Απόστολο Παπουτσάκη. Επειτα από τον υποβιβασμό του Εργοτέλη, ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την προεδρία του συνεταιρισμού αφήνοντας αιχμές για το σκοτεινό παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πως επηρεάζει τη διαιτησία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπουτσάκη


«Ηρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο. Να τού πούμε ότι αυτό που βλέπει είναι καθαρό και κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο». Αυτά ακριβώς ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια μου στην πρώτη ομιλία μου αμέσως μετά την εκλογή μου στην προεδρία του Συνεταιρισμού.

Δυστυχώς, για όλους όσοι έχουμε επενδύσει στο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα πολλές φορές κρίνονται από άτομα που δε μπορούν να διαχειριστούν σωστά με τις αποφάσεις τους την εξέλιξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.

Το γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοι πρόεδροι των ΠΑΕ δεν μπαίναμε συνεχώς σε διαδικασία κριτικής και ανακοινώσεων για τη διαιτησία δε σημαίνει ότι δεν αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται δίπλα μας.

Θέταμε όμως, πάνω απ’ όλα την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, χωρίς να δυναμιτίζουμε το κλίμα.

Η Super League έκανε την προσπάθειά της σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και του πρωταθλήματος, αλλά σε επίπεδο διαιτησίας αυτή η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή, διότι άλλοι έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι.

Έπειτα από οκτώ μήνες ανιδιοτελούς προσπάθειας και με δεδομένο τον υποβιβασμό της ομάδας μου στη Football League, παρακαλώ όπως δεχθείτε την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του Συνεταιρισμού.

Ευχαριστώ θερμά, καθέναν ξεχωριστά, όλους όσοι συνεργάστηκαν και μόχθησαν στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν.

Η αλήθεια είναι ότι προσδοκούσα περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας.

Εύχομαι η Super League να συνεχίσει να υπάρχει προσανατολισμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη και να αποτελέσει πραγματικό μοχλό ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μας» .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk