(φωτό: Οι αντίπαλοι της Lady Gaga συγκεντρώθηκαν εχθές βράδυ -Κυριακή 22 Απριλίου- για να προσευχηθούν ζητώντας από τον θεό να μην πραγματοποιηθεί η συναυλία)

Μπορεί να έχει εκατομμύρια followers στο twitter και ακόμη περισσότερους θαυμαστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, φαίνεται όμως ότι έχει και πολλούς αντιπάλους.

Ο λόγος για την Lady Gaga, η οποία δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής στη Σεούλ όπου πρόκειται να πραγματοποιήσει την Πέμπτη 27 Απριλίου μια μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας της «Born This Way».

Η εκκεντρική σταρ που έφτασε στη Νότια Κορέα την περασμένη Παρασκευή 20 Απριλίου εξόργισε μέλη της προτεσταντικής εκκλησίας τα οποία όχι μόνο την υποδέχθηκαν με πανό διαμαρτυρίας, αλλά συγκεντρώθηκαν εχθές βράδυ -Κυριακή 22 Απριλίου- στις εκκλησίες για να προσευχηθούν κατά της 26χρονης τραγουδίστριας.

Οι αντίπαλοι της Lady Gaga την κατηγορούν «για τους χυδαίους στίχους των τραγουδιών της και τα «άσεμνα» σόου της», ενώ εκπρόσωπος τους πρόσθεσε σε επίσημη δήλωση ότι οργάνωσε τις ομαδικές προσευχές «για να ζητήσουμε από τον θεό να μην πραγματοποιηθεί η συναυλία έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί στη χώρα η ομοφυλοφιλία και η πορνογραφία».

Έπειτα απ’ όλα αυτά η κυβέρνηση αύξησε από τα 12 στα 18 το όριο ηλικίας για την είσοδο στην εν λόγω συναυλία, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για τους Κορεάτες επικριτές της Lady Gaga, οι οποίοι δήλωσαν ότιθα συνεχίσουν όλη την εβδομάδα τις διαμαρτυρίες τους και πως θα διαδηλώσουν ακόμη και έξω από τα γραφεία τηςHyundai, που είναι σπόνσορας της συναυλίας.

Να σημειώσουμε ότι μετά την Νότια Κορέα, η Lady Gaga θα συνεχίσει την περιοδεία της στην Ασία με σταθμούς στην Ιαπωνία, την Ταϊβάν και τις Φιλιππίνες.